ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/05 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.05 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό )
Έξυπνες ερωτικές προσεγγίσεις, επικοινωνιακή επανασύνδεση, ξαφνικά χρήματα, παρορμητικά λόγια αγάπης

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Με την παραμονή σας σε σχέσεις, που δεν δίνουν ασφάλεια στην καρδιά και στο μυαλό σας, τόμο που καταφέρνετε είναι να εγκλωβίζεστε σε ένα άσχημο παρόν.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε κοντά στο να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, για την ερωτική σας ζωή, που πλέον ανακαλύπτετε ότι δεν είναι αυτό που είχατε φανταστεί.

ζωδια – Ζυγός: Η τύχη σίγουρα είναι με το μέρος σας. Σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλετε και εσείς με την θετική ενέργεια, που σας χαρακτηρίζει αυτήν την εποχή.

ζωδια – Αιγόκερως: Ανταμοιβές και εξηγήσεις, θα σας ζητηθούν από το ταίρι σας. Αυτό απλά συμβαίνει διότι έχετε, τον τελευταίο καιρό χαθεί από την κοινή σας πορεία.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ασχολείστε μόνο με την κοινωνική και οικονομική σας ζωή, και έχετε αμελήσει σε όλα τα επίπεδα την προσωπική σας. Δεν είναι τυχαίο ότι είστε μόνοι.

ζωδια – Λέων: Μέσα σε όλα αυτά τα πολλά και τα δύσκολα με τα οποία παλεύετε κάθε μέρα, να είστε έτοιμοι ότι θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και σε αισθηματικές υποχρεώσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Αναμένετε εδώ και καιρό να σας δώσουν τις απαντήσεις που είχατε ζητήσει. Μην το ξανακάνετε. Αφήστε την άλλη πλευρά να δράσει αυτοβούλως.

ζωδια – Υδροχόος: Απορείτε γιατί δεν σας μιλάει ξεκάθαρα το ταίρι σας. Αυτό θα πρέπει να το ψάξετε στα πολλά και παρατεταμένα σας λάθη.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε με πολλές υποχρεώσεις στο κεφάλι σας. Ίσως και να είναι λάθος το τωρινό χρονικό διάστημα για να προχωρήσετε σε αλλαγές και δεσμεύσεις.

ζωδια – Παρθένος: Κοιτάτε τον χρόνο που περνάει και σας δημιουργείτε περισσότερη αγωνία, για αυτά που έχετε συμφωνήσει να κάνετε με τον σύντροφο σας, και τελικά δεν ολοκληρώνονται.

ζωδια – Τοξότης: Αφιερώνεστε πολύ στην προσωπική σας ζωή, και κάποιοι φίλοι θα σας κάνουν παράπονα για την ‘εξαφάνιση’ σας. Κρατήστε καλύτερα τις ισορροπίες.

ζωδια – Ιχθύς: Διαθέτετε και χιούμορ και χρόνο και καλή διάθεση, για να πείσετε την νέα γνωριμία – φλερτ να ασχοληθεί ερωτικά μαζί σας.