ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/06 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.06 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 05. Το Δέντρο ( 07 Κούπα)
Χαρμόσυνες ειδήσεις, νέα από το εξωτερικό, ισχυρός γάμος, εξέλιξη σχέσης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Πολεμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό, με το να μην αντιδράτε σε όλα αυτά που σας αδικούν. Σκεφτείτε αυτό που επιθυμείτε και εκφράστε το στον σύντροφο σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε ανταγωνιστικοί ακόμη και στον τρόπο που αγαπάτε. Οι μέρες που έρχονται, σας φέρνουν εντάσεις που πρέπει να αποσβέσετε με διπλωματία.

ζωδια – Ζυγός: Από τώρα και μέχρι τις 29-06, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιον μεγάλο σας έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει, ότι πρέπει να ενδώσετε από την πρώτες κιόλας επαφές.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα νεύρα και οι αντοχές σας δοκιμάζονται. Αυτό είναι και κάτι που ξεκινάει από την ερωτική – οικογενειακή σας ζωή, που δεν εξελίσσεται όπως εσείς επιθυμείτε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν τολμήσετε αυτό το διάστημα, να μιλήσετε για όλα αυτά που σας προβληματίζουν μέσα στην σχέση σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε με το απωθημένο.

ζωδια – Λέων: Κυνηγάτε την αγάπη, ίσως και με τον λάθος τρόπο. Ίσως το να μείνετε μόνοι για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να έκανε και καλό στην ψυχολογία σας.

ζωδια – Σκορπιός: Ξεκινήστε από τώρα να προγραμματίζετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για το Καλοκαίρι, και πριν πάτε διακοπές.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν είστε από αυτούς που συμβιβάζονται εύκολα, και σε αυτό ίσως και να οφείλεται και η παρατεταμένη μοναξιά σας. Πάντως ο νέος μήνας είναι ευνοϊκός για τις επιδιώξεις σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η αισθηματική σας γενναιοδωρία, σας κάνει στα μάτια των τρίτων, να φαίνεστε δεδομένοι. Αυτό σίγουρα, πρέπει να αλλάξει και να δείτε τις μπορείτε να βελτιώσετε στον εαυτό σας.

ζωδια – Παρθένος: Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τα οικονομικά σας, θα βγουν στην επιφάνεια και θα χρειαστούν την απόλυτη προσοχή σας.

ζωδια – Τοξότης: Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι γύρω από καταστάσεις αισθηματικές του παρελθόντος που ακόμη σας απασχολούν.

ζωδια – Ιχθύς: Ανοίξτε το μυαλό και τους πνευματικούς σας ορίζοντες σε οτιδήποτε νέο σας απασχολεί. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα ίσως παρουσιαστεί και ένα νέος έρωτας.