ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/09 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.09 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαν της Δευτέρας 25. Η Βέρα (Άσσος Σπαθί)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Πρόταση γάμου
2) Έντονη κοινωνική ζωή
3) Αισθηματική ισορροπία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Προσοχή σε αυτά που σας λένε. Δεν είναι όλα ρόδινα. Καθείς έχει τον ιδιοτελή σκοπό του, και εσείς καλείστε να προστατέψετε τον εαυτό σας.

ζωδια – Καρκίνος: Σίγουρα είσαστε κουρασμένοι από όλα αυτά που περνάτε με την σχέση σας. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε, πριν φύγει αυτό ο μήνας του Σεπτεμβρίου.

ζωδια – Ζυγός: Η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για σημαντικές αποφάσεις, σε επίπεδο αισθηματικών. Από τον Οκτώβριο, την εν λόγω πρωτοβουλία θα την πάρει το ταίρι σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλές οι μετακινήσεις που θα έχετε. Πολλές και οι καινούργιες επαφές που θα σας προσεγγίσουν. Προσοχή εσείς οι εν σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ο αυθορμητισμός σας σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι.
Μην αλλάζετε κάτι στον τρόπο που λειτουργείτε… και σε όποιον αρέσετε.

ζωδια – Λέων: Η κοινωνική σας ζωή είναι στο απόγειο της. Αυτό θα σας δώσει μια σειρά από καινούργιες γνωριμίες, που θα σας δώσουν μια καινούργια αγάπη.

ζωδια – Σκορπιός: Ζητήστε από τον άνθρωπο σας να σας μιλήσει για αυτά που τον ενοχλούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει μια ισορροπία στο μεταξύ σας.

ζωδια – Υδροχόος: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη! Αυτό είναι κάτι που δίνει μια παραπάνω σιγουριά στον άνθρωπο σας, που την έχει ανάγκη.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αυτοί που είναι μόνοι, θα καταφέρουν μέσα στις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, να βρουν ένα άτομο που θα τους ταιριάζει στα δεδομένα τους.

ζωδια – Παρθένος: Τα ερωτικά σας εγχειρήματα θα σας βάλουν σε μπελάδες. Αν είστε σε σχέση, προσέχετε παραπάνω τις διπλές καταστάσεις που σας πολιορκούν.

ζωδια – Τοξότης: Αν τελικά πιστεύετε ότι δεν σας ταιριάζει το άτομο που έχετε ως σχέση, καλύτερα μιλήστε και πείτε την πλήρη αλήθεια σας, και μην καθυστερείτε κανέναν.

ζωδια – Ιχθύες: Η αλαζονεία που υπάρχει από την πλευρά του συντρόφου σας, δεν σας επιτρέπει να εκφράσετε την απόλυτη αγάπη που υπάρχει στην καρδιά σας.