ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 26/10 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.10 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Έρωτας υπό διαπραγμάτευση
2) Νεανικές ερωτικές ιστορίες
3) Διάθεση για εξομολόγηση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα θα αποκατασταθούν μέσα στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια. Το ταίρι σας θα κάνει τις προσπάθειες τους για να τα ξαναβρείτε.

ζωδια – Καρκίνος: Ένα ταξίδι θα χρειαστεί να κάνετε προσεχώς. Ίσως για κάποιο κοινωνικό κάλεσμα. Στον προορισμό σας περιμένει ένας νέος έρωτας, εσάς τους αδέσμευτους.

ζωδια – Ζυγός: Οι κανόνες μέσα σε έναν ερωτικό δεσμό, μπαίνουν και από τις δύο μεριές. Αυτό που συντελείται τώρα στον μεταξύ σας, δεν έχει καμία σχέση με το άνωθεν.

ζωδια – Αιγόκερως: Προηγούμενες σας σχέσεις, δεν είναι ακόμη ξεχασμένες από το μυαλό και την καρδιά σας. Είναι μια καλή εποχή που μπορείτε να διαπραγματευτείτε επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην στέκεστε στην επιφάνεια. Όλα είναι εμφανέστατα για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Κάποιες ‘πόρτες’ έμειναν ανοιχτές.

ζωδια – Λέων: Δεν είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας. Προσφέρετε – στηρίζετε και δεν έχετε εισπράξει από τον άνθρωπο σας τίποτα… και ακόμη συνεχίζετε:!

ζωδια – Σκορπιός: Τα όνειρα σας είναι μόνο ένα βήμα πριν μετατραπούν σε πραγματικότητα. Το άτομο που αγαπάτε αλλά έχετε καιρό να το δείτε, θα σας επισκεφτεί ξαφνικά

ζωδια – Υδροχόος: Οι δυνάμεις σας δείχνουν να σας εγκαταλείπουν. Δεν βλέπετε και κάποια καλή διάθεση από την πλευρά του συντρόφου σας, πια για εν γένει διορθώσεις.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας σε άτομα που έχετε και εσείς οι ίδιοι αμφιβολίες για την εχεμύθεια τους.

ζωδια – Παρθένος: Κάτι αισθάνεστε ότι έχετε αλλάξει προς το καλύτερο μέσα στην σχέση σας. Αυτό θα το δείτε και σε πρακτικό επίπεδο από τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Τοξότης: Θα λάβετε ειδήσεις από ένα τρίτο άτομο – μεσολαβητή. Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται και το για εσάς υπάρχει μια εκκρεμής επιστροφή.

ζωδια – Ιχθύες: Θα έρθετε σε δύσκολη θέση, αν συνεχίσετε να παίζετε σε διπλό ταμπλό. Κάποιο λάθος ίσως σας οδηγήσει σε αποκαλύψεις.