ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 27/05 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.05 Παρασκευή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 13. Το Παιδί ( Βαλές Μπαστούνι )
Νέος έρωτας, απόκτηση απογόνου, ερωτικά μπερδέματα με τρίτο γυναικείο πρόσωπο, ανώριμες συζητήσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Τα προβλήματα σας, θα παραμείνουν στον ίδιο μέγεθος αν συνεχίσετε να τα κοιτάτε απλώς. Το πιο πιθανόν είναι και να μείνετε και μόνοι σας στο τέλος.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οι άπειρες δοκιμασίες που έχετε υποστεί, για χάρη μια προσωπικότητας, δεν αξίζουν αυτό που περνάτε. Η ανταπόδοση είναι ελάχιστη.

ζωδια – Ζυγός: Μιλάτε πολύ και κάποιος εν τέλει θα παρεξηγηθεί. Αν δεν είστε έτοιμοι για υποσχέσεις και δεσμεύσεις, κάθε είδους, τότε καλύτερα μην τα ανακυκλώνετε

ζωδια – Αιγόκερως: Η πίστη που έχετε στον άνθρωπο σας, είναι πλήρως αντιληπτή από αυτόν. Από τον ερχόμενο μήνα σας έρχεται και το αντίστοιχο δώρο!

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σχέδια και φιλοδοξίες θα μπουν στο μικροσκόπιο σας, και ότι πια είναι υπερβολικό και λίγο, θα χαθεί. Ασχοληθείτε ενεργά με όλα αυτά που σας γεμίζουν.

ζωδια – Λέων: Ο εκνευρισμός είναι κάτι που εδώ και καιρό πλανάται στην ατμόσφαιρα και αν δεν κάνετε κάτι για αυτό, προβλέπονται αναταράξεις.

ζωδια – Σκορπιός: Δικαιούστε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι σας, προκειμένου να εντοπίσετε όλα αυτά που πρέπει να διορθώσετε στην καθημερινή σας ζωή.

ζωδια – Υδροχόος: Επικρατεί ψυχρότητα και αναστάτωση μέσα στα ζευγάρια, που είναι σε διαδικασίες για να τα ξαναβρούν. Πάντως, σε όλο αυτό αφήστε του τρίτους έξω και μακριά.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είστε τυχεροί και το ξέρετε. Όλοι δείχνουν να θέλουν να σας πλησιάσουν. Μέσα σε αυτούς και μια προσωπικότητα, που την γνωρίζετε, από το παρελθόν.

ζωδια – Παρθένος: Ποικιλία κόσμου σας προσεγγίζει, κοινωνικά και όχι μόνο. Προσοχή στους δεσμευμένους που ίσως να τους δελεάσουν πικάντικες – νέες προτάσεις.

ζωδια – Τοξότης: Σας αποδίδονται από τον σύντροφο σας τα εύσημα, για όλη αυτήν την προσπάθεια που έχετε κάνει για να σώσετε συναισθήματα και όνειρα.

ζωδια – Ιχθύς: Κάντε πιο συγκεκριμένο και σοβαρό τον λόγο σας. Το συντροφικό ταίρι σας δεν δείχνει να πείθετε από τις γενικότητες, που του λέτε. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.