ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 27/06 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.06 Δευτέρα

 

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα κούπα)
Ερωτική πολιορκία, καινούργια γνωριμία, σκέψεις για γάμο – παιδί, ίδρυση νέας επιχείρησης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Αυτό το χρειάζεστε πολύ αυτήν την εποχή για να αντιμετωπίσετε τις αισθηματικές αναποδιές, που σας έχουν τύχει.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Πολλά αυτά που έχουν κρατηθεί στην μνήμη σας, αλλά τελικά δεν είναι αρκετά για να θα σας δώσουν αυτά που θέλετε.

ζωδια – Ζυγός: Το επόμενο χρονικό διάστημα να είστε άκρως μετρημένοι στους λόγους και στις δράσεις σας, καθώς κόσμος θα σας ζητήσει την συμβουλή σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Επικεντρωθείτε σε ιστορίες του παρόντος. Ο σύντροφος σας αυτό που θα σας ζητήσει προσεχώς, συσχετίζεται με περαιτέρω επίσημες δεσμεύσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε την τύχη με το μέρος σας και αυτό ξεκινάει και τελειώνει στις δικές σας δράσεις και πρωτοβουλίες. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και τους χωρισμένους συντρόφους.

ζωδια – Λέων: Δώστε μια παραπάνω βαρύτητα σε υποθέσεις που ακουμπούν οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα. Υπάρχουν λύσεις για όλα και όλους.

ζωδια – Σκορπιός: Σκορπίζετε την ενέργεια και τον χρόνο σας, σε άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Βρείτε κάποιον ο οποίος, να συμπληρώνει τις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας.

ζωδια – Υδροχόος: Φλερτ και έρωτα θα εισπράξετε από φιλικό σας άτομο, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Πολλές οι εκπλήξεις που σας έρχονται.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε άκρως προβληματισμοί για την προσωπική σας ζωή. Από τις αρχές του Ιουλίου, εκφραστείτε και λύστε τις όποιες διαφορές σας άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες και να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή. Υπομονή και όλα θα γίνουν.

ζωδια – Τοξότης: Ίσως το ταίρι σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και φροντίδα από εσάς. Δεν χρειάζεται να κάνετε δηλώσεις απλά κάντε τις προσφορές σας.

ζωδια – Ιχθύς: Το μέτρο που κρατάτε στην προσωπική σας ζωή, είναι αυτό που σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους στα περιβάλλοντα σας. Αυτή η τακτική θα σας προσφέρει και έναν νέο έρωτα.