ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 27/08 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.08 Σάββατο

 

Η κάρτα λενορμαν της Παρασκευής 26. Το Βιβλίο (Δέκα καρό)
Υψηλά νοήματα, λόγια περίπλοκα μεταξύ ερωτευμένων, σκέψεις δεσμεύσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Η διάθεση σας είναι στο ζενίθ. Αυτό είναι κάτι που θα προκύψει μέσα από τη δική σας απόφαση να μείνετε μόνοι σας, και μακριά από αντιξοότητες.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά τα δύσκολα που πρέπει να υπερπηδήσετε. Σαν κατάσταση, σίγουρα ακουμπάει την προσωπική σας ζωή, που δεν περνάει και την πιο ακμαία της περίοδο.

ζωδια – Ζυγός: Μια σειρά από πρωτότυπες πρωτοβουλίες που θα πάρει το ταίρι σας, θα σας ανεβάσει τη διάθεση κατακόρυφα. Ίσως στα σκαριά είναι και μια πρόταση γάμου.

ζωδια – Αιγόκερως: Μια καινούργια γνωριμία που έχει εισβάλει στη ζωή σας το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα σας κάνει και πάλι να πιστέψετε στα αληθινά συναισθήματα και την αγάπη.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Ίσως και τα δικά σας. Μέχρι να ξαναβρείτε τα πατήματα σας, μη λέτε πολλά στους γύρω.

ζωδια – Λέων: Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις σε οικονομικά σας θέματα, που επιτυχώς θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε δρόμους για την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Σκορπιός: Υπάρχει στην ατμόσφαιρα κάτι έντονα ερωτικό και σας έλκει. Πολλές οι ευχάριστες συμπτώσεις με άτομα από το μακρινό παρελθόν, που κάτι έχουν να σας προτείνουν.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχει η διάθεση για απομάκρυνση από όλα αυτά τα ίδια γεγονότα και τα ίδια πρόσωπα, που δεν σας οδηγούν σε κάτι καινούργιο, μόνο στην ανακύκλωση του… τότε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αγαπημένα πρόσωπα θα σας ζητήσουν να ασχοληθείτε παραπάνω με τις δικές τους υποθέσεις. Κάντε το… αλλά με μέτρο και πολλή προσοχή.

ζωδια – Παρθένος: Οι ερωτικές σχέσεις που δεν σας εκφράζουν, θα τερματιστούν μαζί με τις όποιες διαπλοκές τους. Δεν αντέχετε ούτως ή άλλως τα δύσκολα… και τα άδικα.

ζωδια – Τοξότης: Βάλτε σε αυστηρή προτεραιότητα όλα αυτά που σας απασχολούν, είτε είναι αισθηματικής φύσεως είτε οικονομικής. Όλα θα διορθωθούν.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε κάνει μεγάλη εντύπωση σε νέα άτομα που έχουν μπει στη ζωή σας, είτε από τον κοινωνικό σας κύκλο είτε από την εργασία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις