ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 27/09 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.09 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαν της Τρίτης 03. Το Πλοίο (Δέκα Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Περισσότερες επιλογές αγάπης
2) Έρωτας με προοπτικές
3) Χρήμα από μεγάλες επιχειρήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Σκεφτείτε και μια δεύτερη φορά αυτό που θα ζητήσετε από τον άνθρωπο σας. Ίσως και να μην γίνουν ακριβώς όπως τα έχετε προβλέψει.

ζωδια – Καρκίνος: Η συντροφιά σας είναι κάτι που την αποζητούν πολλοί. Μέσα σε αυτούς, θα υπάρξει και ένας διαφορετικός άνθρωπος που θα σας πολιορκήσει.

ζωδια – Ζυγός: Είναι στο κατώφλι σας ένας νέος έρωτας που θα σας ξεσηκώσει. Προσέχετε τι λέτε και τι τάζετε. Δώστε μια παραπάνω ευκαιρία στον εαυτό σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Σας προκαλεί νευρικότητα το γεγονός ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν σας δίνει την πρέπουσα σημασία, ακόμη και μέχρι αυτού του χρονικού σημείου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κρατήστε τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από εσάς και την προσωπική σας σχέση. Δεν χρειάζεται κανείς να γνωρίζει τις λεπτομέρειες σας.

ζωδια – Λέων: Προσωπικές σας υποθέσεις θα αρχίσουν από τον νέο μήνα του Οκτωβρίου και σας δικαιώνουν. Ακόμη και τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν.

ζωδια – Σκορπιός: Οι δυσαρμονίες του παρελθόντος έχουν τελειώσει οριστικά. Βρείτε την ισορροπία σας και διορθώστε τις εκκρεμότητες με τον σύντροφο σας.

ζωδια – Υδροχόος: Το να είστε συνεχώς υποχωρητικοί για να μην στεναχωριέται η άλλη πλευρά της σχέσης, σίγουρα δεν έχει νόημα. Αυτοί είστε και σε όποιον αρέσετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι απερίσκεπτες δράσεις σας, θα σας οδηγήσουν σε πρόβλημα. Ξεμπλέξτε από καταστάσεις και άτομα, που και εσείς ήδη έχετε αντιληφθεί ότι δεν σας ταιριάζουν.

ζωδια – Παρθένος: Η θετική έκβαση που τόσο περιμένατε για την επανασύνδεση, είναι καθοδόν. Τα πράματα είναι πολύ καλύτερα… από ότι περιμένατε. Απολαύστε το.

ζωδια – Τοξότης: Η συμπεριφορά σας ξενίζει τους πάντες. Μπορεί να έχετε αισθηματικές προβλήματα, όμως μην χαλάτε την εικόνα και το κύρος σας.

ζωδια – Ιχθύες: Αν κάνετε λίγη υπομονή, θα δείτε ότι το άτομο που έχετε βάλει στο αισθηματικό σας στόχαστρο, από τις αρχές του μήνα θα σας πλησιάσει οικειοθελώς.