ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/04 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.04 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαν της Πέμπτης 06. Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )
Ψυχολογική ανισορροπία, αποκαλυπτικά – ανατρεπτικά νέα, σεξουαλική απομόνωση, πρόθεση άμεσου χωρισμού.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Ισχυρά εμπόδια σας κάνουν και αισθάνεστε μόνοι, ακόμη και αυτοί που είστε μέσα σε σχέσεις. Οι μέρες των εορτών, σίγουρα θα σας δώσουν καλύτερη ψυχολογία.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οι μέρες θα κυλήσουν με μια καλύτερη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια σας, που δηλώνει ότι σας έχει χάσει.

ζωδια – Ζυγός: Πολλά τα ζητήματα που καλείστε να βάλετε σε μια προτεραιότητα. Η ανακύκλωση των παλιών ιστοριών, μέσα στο Πάσχα δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν σκοπό.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα σχέδια σας προωθούνται και εσείς έχετε το πάνω χέρι σε όλες τις υποθέσεις. Στα αισθηματικά σας, καλύτερα κάντε ένα βήμα πίσω και μην πιέζετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι ανάγκες του συντρόφου σας θα σας παρουσιαστούν με την μορφή παραπόνων. Ακούστε τι σας ζητάει και ανταποκριθείτε ανάλογα και άμεσα.

ζωδια – Λέων: Η λύση που ψάχνετε, δεν θα σας αποδώσει στο τώρα τα αναμενόμενα. Περιμένετε για μετά τις γιορτές τις αντιδράσεις, από το άτομο του ενδιαφέροντος σας.

ζωδια – Σκορπιός: Η διαίσθηση σας, σας λεει την αλήθεια. Αυτά που σας παρουσιάζουν, είναι μόνο αυτά που επιθυμούν να βλέπετε. Προσοχή στο παρασκήνιο.

ζωδια – Υδροχόος: Η σχέση σας δεν είναι ισότιμη. Πολλά περισσότερα αυτά που προσφέρετε, από αυτά που σας αποδίδουν. Μοιραία κάτι θα χαλάσει και θα σας πικράνει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην επιχειρήσετε αυτές τις ημέρες να λύσετε εκκρεμείς υποθέσεις που ακουμπούν διαζύγια και περιουσιακά. Δεν θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε.

ζωδια – Παρθένος: Θα μπείτε σε μια πιο διπλωματική λογική προκειμένου να επιλύσετε πολλές υποθέσεις, που μόνο σας καθυστερούν από το υποσχόμενο σας μέλλον.

ζωδια – Τοξότης: Ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποιες από τις αποφάσεις σας πίσω. Πολλά αυτά που έχετε τάξει, αλλά δεν ευδοκίμησαν ένεκα των κακών συνθηκών.

ζωδια – Ιχθύς: Αξιοποιήστε τις μέρες του Πάσχα και ασχοληθείτε με τα χόμπυ και τις δραστηριότητες, που από κοινού και σαν ζευγάρι μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά.