ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/05 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.05 Σαββάτο

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 26. Το Βιβλίο ( Δέκα καρό )
Ειδήσεις από το παρελθόν, αποκαλύψεις μυστικών, ουσιαστική μεταμόρφωση ερωτικών αισθημάτων.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Πολλές υποθέσεις ερωτικής φύσεως τις έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Σίγουρα δεν τις έχετε ξεχάσει. Ούτε και αυτές εσάς. Κάτι σας πλησιάζει.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Επιδιώξτε συναντήσεις και σοβαρές επικοινωνίες με άτομα που είναι θετικά προσκείμενα, ως προς εσάς. Οι μέρες αυτές απαιτούν συμμαχίες και επικοινωνία με νόημα.

ζωδια – Ζυγός: Τα αισθηματικά σας ανοίγματα, είναι υπερβολικά και θα σας εκθέσουν, ιδίως εσάς που σας αρέσουν οι πολλές και παράλληλες καταστάσεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι αλλαγές που επιδιώκετε δεν θα φέρουν άμεσα το αποτέλεσμα που κυνηγάτε. Ο καινούργιος μήνας του Ιουνίου, είναι σίγουρα πιο γόνιμος.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν εκφραστείτε, ουδείς δεν πρόκειται να καταλάβει τι πραγματικά έχετε μέσα στο κεφάλι σας, και το τι αποζητά η ψυχή σας. Ξεκινήστε με διάλογο.

ζωδια – Λέων: Μέσα από ανατροπές μόνο μπορεί να έρθει η αλλαγή. Δώστε χώρο, δώστε χρόνο και το τελικό αισθηματικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει απόλυτα.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε παρασυρθεί σε μια ζωή που δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα. Κάντε την προσπάθεια σας, για να επανέλθετε στους προσωπικούς σας ρυθμούς.

ζωδια – Υδροχόος: Η διάθεση σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό πιθανόν και να τρομάζει τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, και σας υποστηρίζουν, με κάθε τρόπο.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλά αυτά που διαδραματίζονται πίσω από την πλάτη σας. Όλα θα βγουν στην επιφάνεια πριν να λήξει αυτός ο μήνας. Προσοχή στις δικαιολογίες.

ζωδια – Παρθένος: Φιλικές εκδηλώσεις θα αντιληφθείτε από καινούργια πρόσωπα, που πίσω από αυτό, υποβόσκει ένα συναίσθημα, καταπιεσμένο, ίσως και μήνες.

ζωδια – Τοξότης: Ουσιαστική στήριξη θα έχετε από τον άνθρωπο σας, σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και στην καριέρα σας και στην ίδια την προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Ιχθύς: Υπάρχει πια αρμονία. Έχετε καταφέρει, και μέσα από πολύ κόπο και χρόνο, να βρείτε τα λάθη και να τα διορθώσετε. Αυτό θα το κάνει και ο σύντροφος σας, ως προς εσάς.