ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/07 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.07 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 36. Σταυρός (06 Σπαθί)
Ερωτική επιτυχία, αισθηματικό διέξοδο, επανασύνδεση από άσχημο χωρισμό.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Σχέσεις που έχουν τελειώσει, καλό θα ήταν να μην τις ενοχλήσετε, επειδή ακόμη είσαστε μόνοι σας. Βρείτε κάτι καινούργιο που σας ταιριάζει.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Οι δυνάμεις σας είναι στο 100%. Αυτό εκμεταλλευτείτε το και κάντε άφοβα τις ανατροπές σας, εκεί που αντιλαμβάνεστε ότι τα ‘νερά έχουν σταλάξει’.

ζωδια – Ζυγός: Εκφράζεστε με τον δικό σας ιδιαίτερο τρόπο, και ίσως μερικοί δεν είναι σε θέση να σας καταλάβουν. Ίσως αυτό να λειτουργεί και σαν φίλτρο, για τις μέτριες περιπτώσεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Δοκιμάζονται τα νεύρα και η υπομονή σας. Αυτό είναι κάτι που υπάρχει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και που πρέπει να τερματίσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι διενέξεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, είναι κάτι που πρέπει σίγουρα να παραμεριστεί, καθώς η ψυχική κούραση θα οδηγήσει σε ρήξεις.

ζωδια – Λέων: Διαφυλάξτε τα δικά σας συμφέροντα και μην χαλαρώνετε. Οι μέρες από τον νέο μήνα, θα σας αποδώσουν νέα πρόσωπα και οικονομικά κέρδη.

ζωδια – Σκορπιός: Το ‘για πάντα’, δεν υπάρχει στην λογική και στην καρδιά σας. Αυτό όμως, αν θέλετε να είστε απόλυτα σωστοί, θα πρέπει να το δηλώνετε σε αυτούς που το σκέφτονται.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν υπολογίζετε αυτά που χάθηκαν. Αυτό είναι μια καλή πολιτική έτσι ώστε να μην χάνετε τον χρόνο σας, αναμένοντας κάποιον ή κάτι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν σας ενδιαφέρουν οι σκοπιμότητες και τα σχέδια των άλλων. Κοιτάξτε τι αρέσει σε εσάς και κυνηγήστε το. Όλα τα άλλα ας περιμένουν.

ζωδια – Παρθένος: Το σύστημα και η λογική της απομόνωσης, που ακολουθείτε δεν θα σας οδηγήσει στην ψυχική θεραπεία. Τα κάνετε όλα έτσι χειρότερα.

ζωδια – Τοξότης: Κάποια παλιά περιστατικά σας κρατάμε καθηλωμένους στο παρελθόν, και δεν σας επιτρέπουν να συνεχίσετε όπως πρέπει το μέλλον σας.

ζωδια – Ιχθύς: Η διάθεση σας είναι μεταβλητή. Αυτό ίσως και να αποδιοργανώνει τον σύντροφο σας, που πραγματικά δεν ξέρει τι φταίει. Μια καλή συζήτηση θα βοηθούσε.