ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/08 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.08 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαν της Κυριακής 13.Το Παιδί (Βαλές Μπαστούνι)
Ειδήσεις από το χαμένο παρελθόν, εφηβικός – πλατωνικός έρωτας, χρήματα από τύχη – κληρονομιά – Τρίτη περιουσία.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Αποφύγετε αυτές τις τελευταίες ημέρες του μήνα αυτού να ανοίξετε θέματα που σας πονούν και τους δύο μέσα στη σχέση. Υπάρχουν ένα σωρό άλλα ζητήματα που σας απασχολούν.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Στο τώρα μπορεί να μην είστε έτοιμοι για μεγάλες αποφάσεις και δεσμεύσεις. Αυτό είναι κάτι όμως που το ενθουσιασμένο ταίρι σας, πρέπει να γνωρίζει… σίγουρα.

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν μπορείτε να πείτε ένα όχι, τότε το πρόβλημα είναι δικό σας. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας σε οτιδήποτε δεν σας είναι ταιριαστό και δεν το βλέπετε γόνιμο.

ζωδια – Αιγόκερως: Κινηθείτε άμεσα με απόλυτη ασφάλεια μέσα σε καινούργιες σχέσεις. Όλα και όλοι κρύβουν κάτι, που δεν θέλουν να σας φανερώσουν… ακόμη.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Υπάρχει μια αντιμετώπιση προς το ταίρι σας, που είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Δεν σας φταίει κανείς αν τα πράγματα δεν σας εξελίσσονται όπως θέλετε.

ζωδια – Λέων: Ο σύντροφος σας είναι πολύ κοντά σας. Αυτό είναι κάτι που το έχετε κατακτήσει εσείς και με την παρατεταμένη – αληθινή προσπάθεια σας.

ζωδια – Σκορπιός: Ο συναισθηματισμός σας σάς παρασύρει για να λύσετε τις παρεξηγήσεις και τις διαφορές σας με τον άνθρωπο σας. Μπορείτε και καλύτερα.

ζωδια – Υδροχόος: Οι συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά, δεν θα σας βοηθήσουν για να εξέλθετε από προβλήματα, άρα προχωρήστε σε πράξεις.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλές οι δημόσιες σχέσεις που κάνετε τις τελευταίες εβδομάδες, με τη λογική να απομακρύνετε άσχημες μνήμες από το παρελθόν σας.

ζωδια – Παρθένος: Μια μέση οδό προσπαθείτε να βρείτε με τον άνθρωπο σας, για να οργανωθείτε για την εποχή του Φθινοπώρου. Αφήστε την περιττή γνώμη των τρίτων εκτός.

ζωδια – Τοξότης: Είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αυτό μπορεί να προκύψει και από οικονομικές ενέργειες, αλλά και από συναισθηματικές αποκαλύψεις.

ζωδια – Ιχθύς: Ανακατεύετε πολύ κόσμο στην προσωπική σας ζωή, και αυτό ίσως να αποπροσανατολίσει. Δεν χρειάζεστε κανέναν να σας συμβουλεύει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις