ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 28/10 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 28.10 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 16. Τα Άστρα ( 06 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διασκέδαση και διακοπές
2) Νέος έρωτας
3) Ξαφνικό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Κοιτάξτε στον καθρέφτη τον εαυτό σας και αποφανθείτε, για το αν αυτό που αντικρίζετε, είναι αυτό που είστε εσείς στην πραγματικότητα. Μήπως όχι!?!

ζωδια – Καρκίνος: Ζητήστε από τον άνθρωπο σας, από τώρα και σίγουρα πριν λήξει το έτος, να σας ανακοινώσει τα σχέδια τους για την κοινή σας πορεία. Κάντε και εσείς κάτι ανάλογο.

ζωδια – Ζυγός: Μην θεωρείτε ότι απλά κάτι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Αν αισθάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο καλύτερα, κάντε μια κίνηση που θα φέρει και πάλι τις ισορροπίες.

ζωδια – Αιγόκερως: Η ζήλια δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός σύμβουλος για εσάς. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, και ψάξτε περισσότερο τι φταίει μέσα στην σχέση σας.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ευνοήστε για αλλαγές. Αυτό είναι κάτι που θα έρθει από την πλευρά του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι πιθανόν να βρουν το ταίρι τους.

ζωδια – Λέων: Η καρδιά σας είναι πικραμένη από την παρατεταμένη αδιαφορία του συντρόφου σας. Τίποτα δεν λύνεται από μόνο του, αν εσείς δεν δραστηριοποιηθείτε.

ζωδια – Σκορπιός: Η αλήθεια δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εσείς πραγματικά ξέρετε τι έχει συμβεί μέσα στην σχέση σας, και τι μπορείτε πια να περισώσετε.

ζωδια – Υδροχόος: Η ευρύτερη εικόνα του εαυτού σας, δεν είναι αυτή που επιθυμείτε. Σε αυτό ευθύνεται και η προσωπική σας ζωή, που άμεσα χρειάζεται διορθώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια σας, βρίσκουν σύμφωνο τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και η κινητήριος δύναμη για να αντεπεξέλθετε, όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει.

ζωδια – Παρθένος: Έχετε την τάση και την πρόθεση να παραιτηθείτε από σχέσεις και ερωτικούς συσχετισμούς, που σας χαλάνε πια την διάθεση.

ζωδια – Τοξότης: Είστε οι κερδισμένοι της εποχής, και ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι που θα βρεθείτε μπροστά σε μια σειρά από καινούργια άτομα, που θα σας γοητεύσουν.

ζωδια – Ιχθύς: Τρίτα άτομα θα σας βοηθήσουν. Ίσως και ένα ξένο! Δεν χρειάζεται να ζητήσετε κάτι παραπάνω από το σύμπαν, ήδη σας έχει ακούσει.