ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 29/05 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.05 Κυριακή

 

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )
Καινούργια γνωριμία, σχέση με προοπτικές γάμου, πλησίασμα παλιάς γνωριμίας.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Πάρτε βαθιά ανάσα και θα δείτε ότι όλα θα χαλαρώσουν μαζί και εσείς. Η προσωπική σας ζωή, θα μπει και πάλι σε ευθυγράμμιση μόλις εσείς αποτραβηχτείτε από τις υπερβολές.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε με την ανακοίνωση έτοιμη στην άκρη της γλώσσας σας. Αν είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, τότε πράξτε.

ζωδια – Ζυγός: Οι πρωτοβουλίες που έχετε πάρει, ήταν και οι πιο σωστές, έτσι ώστε όλα να μπουν κάτω από μια λογική σειρά. Οι αλλαγές που ζητάτε θα γίνουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Αν δεν αντέχετε άλλο να είστε σε θέση ‘ συμπληρώματος’, για τον άνθρωπο σας, τότε καλύτερα αποχωρήστε και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Διαθέτετε όλα τα καλά προσόντα για να έχετε δίπλα σας κάτι ταιριαστό. Αν αυτό που έχετε, δεν πληροί τις προδιαγραφές σας, τότε ενεργοποιηθείτε.

ζωδια – Λέων: Αφήστε να τελειώσει αυτός ο δύσκολος μήνας, και μετά με την άνεση σας, προχωρήστε στις αλλαγές και στην προσωπική και στην αισθηματική σας ζωή

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε με τις σκέψεις απλωμένες και στο παρελθόν και στο παρόν. Αν αυτό συμπεριλαμβάνει αμφοτέρωθεν συναισθήματα, πρέπει να αποφασίσετε.

ζωδια – Υδροχόος: Οι μέρες θα σας δώσουν το πλεονέκτημα, το οποίο ζητάτε για να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις αισθηματικής φύσεως, που σίγουρα σας τρωνε τον χρόνο.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μια μεταβατική περίοδος, που σίγουρα σας έχει κάνει πολύ προσεχτικούς. Αποφασίστε και πράξτε μέσα στις επόμενες ημέρες σίγουρα.

ζωδια – Παρθένος: Αδιαφορείτε πια για το παρελθόν σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας βγάλει σε ρηχά πια νερά και θα σας κάνει να αισθανθείτε έτοιμοι για το μέλλον.

ζωδια – Τοξότης: Στοχεύετε ψηλά και καλά κάνετε. Όλα δείχνουν ότι το άτομο που έχετε στο μυαλό σας, έχει καταλάβει τις προθέσεις, και θα σας πλησιάσει άμεσα.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε ήδη μια πλήρη εικόνα για το άτομο που είναι στον ερωτικό σας στόχο. Λίγη υπομονή και είστε κοντά στην ολοκλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών.