ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 29/06 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.06 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 09. Τα Άνθη (Ντάμα Μπαστούνι)
Λόγια ευχάριστα, δοκιμασίες έρωτα, ερωτική εξομολόγηση, μικρό 0 σύντομο ταξίδι.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Όσο και να προσπαθείτε να πείσετε το ταίρι σας, για να αλλάξετε την μορφή της σχέση σας, αυτό δεν θα το καταφέρετε. Ίσως χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Φέρετε την αποκλειστική ευθύνη, όλων αυτών που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην προσωπική σας ζωή, αλλά και που τα ανεχτήκατε.

ζωδια – Ζυγός: Καινούργιες σχέσεις θα βρεθούν στα μονοπάτια όλων των Ζυγών που το μόνο που επιθυμούν είναι να υπάρξουν, μέσα σε μια ασφαλή αγκαλιά.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην πιέζετε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν πλάνα για το Καλοκαίρι σας. Πάντως σίγουρα είναι πολλά και ευχάριστα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα καταφέρετε τελικά να φύγετε από τις φοβίες και τις ανασφάλειες του παρελθόντος ,που δεν σας προσφέρουν πουθενά και σε τίποτα.

ζωδια – Λέων: Δώστε παραπάνω σημασία σε όλα αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας, ίσως και να χρειάζεται κάτι παραπάνω από εσάς.

ζωδια – Σκορπιός: Τα αποτελέσματα που ζητάτε, θα έρθουν σε μερικές ημέρες. Εσείς ότι ήταν να προσφέρετε από πλευράς σας, το έχετε κάνει.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν πρέπει αυτήν την περίοδο, να πάρετε βιαστικές αποφάσεις που πιθανόν να σας βγάλουν σε λάθος αποτέλεσμα. Από την νέα σελήνη και μετά όλα θα ξεκαθαρίσουν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η ηγετική σας προσωπικότητα ίσως και να τρομάζει τον κόσμο γύρω σας και εσείς να είστε με την απορία γιατί νέος κόσμος, δεν σας πλησιάζει.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε δικαίως καχύποπτοι με όλα αυτά τα δυσνόητα που σας έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Άρα είναι και ένα καλό χρονικό διάστημα για να χαλαρώσετε.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε αντίθετοι με οτιδήποτε σας προτείνουν. Αυτό το κάνετε προκαταβολικά για μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας ξαναπληγώσει με ανάρμοστες συμπεριφορές.

ζωδια – Ιχθύς: Αν δεν μπορείτε να κάνετε επίσημα ή πιο δεσμευτικά βήματα, μέσα στον δεσμό σας, τότε μην δίνετε αόριστες υποσχέσεις. Στο τέλος θα βγείτε εκτεθειμένοι.