ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 29/08 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.08 Δευτέρα

 

Η κάρτα λενορμαν της Δευτέρας 36. Σταυρός (06 Σπαθί)
Ερωτική θυσία άντρα, επιτυχία σε γάμο, λεφτά από επιχειρήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είσαστε ελεύθεροι. Δεν χρειάζεται να μένετε μέσα σε σχέσεις και συμβιβασμένους δεσμούς, αν τελικά δεν το επιθυμείτε. Και η μοναξιά είναι θεμιτή.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Να κάνετε την μεγαλύτερη σας προσπάθεια για να εξαλείψατε την πιθανή ανασφάλεια από το ταίρι σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για δεσμεύσεις.

ζωδια – Ζυγός: Ανοίξτε τα ωραία σας μάτια. Πολλά τα νέα πρόσωπα που σας περικυκλώνουν, και επιθυμούν να σας φέρουν πιο κοντά στην καρδιά τους.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορείτε να μιλήσετε πιο άνετα στο νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή σας. Είσαστε ήδη μέσα στο μυαλό του… και ήδη πλάθονται όνειρα για εσάς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά τα έξοδα και οι μετακινήσεις που σας έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σας έχουν απομακρύνει από τον σύντροφο σας.

ζωδια – Λέων: Πολλά αυτά που σας προβληματίζουν μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Από τον καινούργιο μήνα κάντε μια νέα αρχή, και όχι με άτομα από το παρελθόν.

ζωδια – Σκορπιός: Τα φίλτρα σας τα συναισθηματικά είναι πυκνά. Αυτό δεν επιτρέπει σχεδόν σε κανέναν καινούργιο άνθρωπο, να τα διαπεράσει και να σας κερδίσει.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλές οι εκπλήξεις που θα απλωθούν μπροστά σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει και μεγαλύτερή ένταση στο λόγο, για να περάσετε τις θέσεις σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις εύκολα. Είναι μια εποχή που ακόμη και οι παλαιότεροι σύντροφοι, θα σας ζητήσουν μια ακόμη ευκαιρία.

ζωδια – Παρθένος: Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας. Απλά φαίνεστε. Αν έχετε να πείτε κάτι σοβαρό και δομημένο, τότε κάντε το και θα εκτιμηθεί από τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Τοξότης: Οι δηλώσεις που έχετε κάνει, αν προσεχώς δεν τις υποστηρίξετε με πράξεις, πιθανόν και να σας εκθέσουν σε μάτια αγαπημένων.

ζωδια – Ιχθύς: Κινηθείτε πάνω στον άξονα της ασφάλειας και της σωφροσύνης. Μόνο κάπως έτσι θα καταφέρετε να πείσετε για την αξία και τα συναισθήματα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις