ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 29/09 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.09 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαν της Πέμπτης 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ψέματα και αλήθειες
2) Διπλές ερωτικές καταστάσεις
3) Υπόγειες συμπεριφορές

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τίποτα και κανένας δεν θα σας αποδώσει απόλυτη υποταγή στα συναισθήματα σας, αν τελικά και εσείς δεν δίνετε κάτι ανάλογο. Τα ευκόλως εννοούμενα…!

ζωδια – Καρκίνος: Ένα νέο πρόσωπο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας βάλει και σε μια διαδικασία νέου έρωτα, και γιατί όχι σχέσης.

ζωδια – Ζυγός: Μην καταναλώνεστε σε ανθρώπους που εκ προοιμίου έχετε καταλάβει ότι δεν σας ταιριάζουν. Η ανασφάλεια σας πρέπει κάποια στιγμή να εκλείψει.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλές οι ερωτικές υποθέσεις που – σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό – σας έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό. Κάντε τις τελικές σας επιλογές.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Τα φαινόμενα απατούν. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε με μεγαλύτερη σωφροσύνη, όλα αυτά που σας κάνουν και είστε διστακτικοί με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Λέων: Υποστηρίξτε με τον δικό σας τρόπο τις φιλοδοξίες σας. Το μόνο σίγουρο είναι… ότι θα δείτε και τον άνθρωπο σας να σας κρατάει το χέρι.

ζωδια – Σκορπιός: Είστε νικητές σε όλα. Αισθηματικά και ερωτικά ζητήματα, έχουν πάρει τον δρόμο που τους έχετε ορίσει εσείς. Επιτυχίες και στις επανασυνδέσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Έχετε την τάση να περάσετε από το νέο μήνα, σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα μέσα σε αισθηματικές σχέσεις και εργασιακές συνεργασίες.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε δώσει μεγάλες μάχες για αυτή τη σχέση. Τώρα έχει έρθει και η ώρα για να δείτε από την πλευρά του συντρόφου σας, τις δικές του κινήσεις.

ζωδια – Παρθένος: Τίποτα δεν σταματά εσάς και τις μεγάλες επιδιώξεις σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σύντομα… σε αισθηματικές και εργασιακές επιτυχίες.

ζωδια – Τοξότης: Τα μάτια σας είναι μέσα στην απορία. Δεν είστε ακόμη σίγουροι για τα αληθινά συναισθήματα του συντρόφου σας. Απλά ρωτήστε τον.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς δεν εξαρτάστε από κανέναν. Είστε ανεξάρτητοι και έτσι πρέπει να παραμείνετε. Το ότι έχετε σχέση, δεν είναι λόγος να ξεκόψετε από τα οικεία σας περιβάλλοντα – συνήθειες.