ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 29/10 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 29.10 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 11. Τα Σπαθιά ( Βαλές Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάλογοι με ένταση
2) Στάση για σκέψη
3) Συνεταιρισμός.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ζείτε τον απόλυτο παραλογισμό. Ουδείς δείχνει να καταλαβαίνει τι λέτε και τι ζητάτε. Δεν πειράζει. Θα βρεθούν οι λύσεις μέσα από τις δικές σας δράσεις.

ζωδια – Καρκίνος: Το μονοπάτι που ακολουθείτε δεν θα σας βγάλει εκεί που ονειρεύεστε. Οι σχέσεις έχουν περιπλακεί πολύ περισσότερο, και αυτό θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε.

ζωδια – Ζυγός: Πολλές οι προσφορές και οι προτάσεις, που θα έχετε από τον άνθρωπο σας, προκειμένου να τολμήσετε από κοινού ένα πιο μεγάλο βήμα.

ζωδια – Αιγόκερως: Μόνο σκέφτεστε αυτήν την περίοδο. Καλύτερα. Τρέχουν εξελίξεις που δεν τις γνωρίζετε ακόμη. Όταν θα σας αποκαλυφθούν, τότε ενεργοποιηθείτε.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μεγάλη ένταση υπάρχει στην ατμόσφαιρα και αυτό προβληματίζει και εσάς, αλλά και τον σύντροφο σας. Βρείτε τι φταίει και λύστε το.

ζωδια – Λέων: Το ότι είστε μόνοι σας, αυτό το χρονικό διάστημα ίσως και να είναι το καλύτερο. Περάσατε πολλά και δύσκολα, αλλά τώρα είστε ένα βήμα, πριν κάνετε restart.

ζωδια – Σκορπιός: Με τον άνθρωπο σας έχετε διαφορετικές οπτικές. Αυτό σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη βάση, για να σχεδιάσετε το μέλλον σας.

ζωδια – Υδροχόος: Οι ερωτικές σας επιλογές, αν στο τώρα δεν σας δείχνουν φως, ίσως και να έχει έρθει η ώρα να τις αλλάξετε. Ίσως και να είναι για το καλό όλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εκφράστε δυναμικά την άποψη σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε κοντά σας, άτομα που θα σας προσφέρουν αυτό που ζητάτε.

ζωδια – Παρθένος: Έχουν φανερωθεί πολλά από το παρελθόν σας. Ατυχίες, πρόσωπα στην επιφάνεια, και πάλι αντιθέσεις. Σηκώστε το ανάστημα σας και κινηθείτε με άξονα το δικό σας συμφέρον.

ζωδια – Τοξότης: Δεν υπάρχει κάτι αυτήν την εποχή, που να τραβάει την προσοχή σας. Δεν πειράζει. Κάπως έτσι θα φορτίσετε και τις μπαταρίες σας.

ζωδια – Ιχθύς: Είστε αγκαλιά με μια πολυθρόνα. Αυτό είναι τεμπελιά, και ίσως και απογοήτευση, ένεκα κάποιας παλιότερης στενάχωρης ερωτικής αποτυχίας.