ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 30/04 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.04 Σαββάτο

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 07. Το Φίδι ( Ντάμα Σπαθί )
Αναξιόπιστη και πεισματάρα γυναίκα, ερωτική προδοσία άντρα, τρίτο – κρυφό πρόσωπο, άσχημες καταστάσεις, ποικίλα ψέματα.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Η διασκέδαση αυτές τις ημέρες θα σας διορθώσει την ψυχολογία. Αυτό θα περάσει και στον σύντροφο σας που δηλώνει αρκετά πεσμένος, από την πεζή καθημερινότητα σας.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για επαναπροσέγγιση του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλύτερα αφήστε και την άλλη πλευρά, να κάνει κάτι επιτέλους για εσάς.

ζωδια – Ζυγός: Απόλαυση και χαρά υπάρχει στους Ζυγούς. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σκαμπανεβασμάτων, τώρα είστε στην καλύτερη σας φάση.

ζωδια – Αιγόκερως: Επικεντρωθείτε στις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε. Οι μέρες είναι υποστηρικτικές για τις σκέψεις και τις εν δυνάμει κινήσεις σας, και όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας, καθώς πολλοί θα είναι οι πειρασμοί που θα παρελάσουν τις προσεχείς ημέρες από τη αισθηματική σχέση σας.

ζωδια – Λέων: Νιώθετε ίσως και επιρρεπείς σε αμαρτίες. Οι δεσμευμένοι ας κρατήσουν τους τόνους και τα μάτια χαμηλά. Δεν είστε για περιπέτειες.

ζωδια – Σκορπιός: Προσεχώς θα αποκαλύψετε όλα τα κρυφά και σκοτεινά μυστικά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες είναι σίγουρα υποστηρικτικές.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε άκρως μπλοκαρισμένοι και αυτό σίγουρα φαίνεται και στα οικεία περιβάλλοντα σας. Αφήστε τις μέρες μετά το Πάσχα για περαιτέρω εξηγήσεις.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπέρδεμα και αναστάτωση είναι οι έννοιες που σας χαρακτηρίζουν αυτήν την εποχή στην προσωπική σας ζωή. Καλύτερα αυτές τις ημέρες μην πείτε τίποτα παραπάνω.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε παραπάνω από ότι χρειάζεται δοτικοί στον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να επιφέρει ψυχολογική πίεση και βαρεμάρα. Προσέχετε διότι αυτό πιθανόν, να αθροιστεί με άλλες παλιές σας υποθέσεις!

ζωδια – Τοξότης: Αναβολές και δικαιολογίες, θα εισπράξετε πάλι από τον σύντροφο σας, εν σχέση με υποθέσεις που συνεχώς ακυρώνει, καθότι δεν είναι έτοιμος.

ζωδια – Ιχθύς: Η νίκη είναι δεδομένη πάνω σε αυτά που προσπαθείτε να κατακτήσετε. Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες που θα σας ξαναζωντανέψουν το ερωτικό ενδιαφέρον.