ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 30/05 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.05 Δευτέρα

 

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )
Ερωτικές υποθέσεις, διαξιφισμοί σε ζευγάρι, ξαφνικά λεφτά, λόγια για δέσμευση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δεν έχετε ακόμη αφομοιώσει τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και το πιο πιθανόν είναι να τα ξαναβρείτε σίγουρα μπροστά σας, και σε χειρότερη μορφή.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Τα άσχημα ψυχολογικά μοτίβα, που υπάρχουν μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, είναι αυτά που σας καθυστερούν από την εξέλιξη σε κάτι πιο επίσημο.

ζωδια – Ζυγός: Το περιβάλλον σας είναι άκρως γόνιμο, για να μπορέσετε πια να κάνετε τις κινήσεις σας, με τον σύντροφο σας. Αυτό είναι κάτι που ισχύει και για τους ελεύθερους.

ζωδια – Αιγόκερως: Αποτραβηχτείτε από τις παρέες, που ίσως και να μην σας ενθαρρύνουν, για τις προσωπικές σας επιλογές. Μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα πρέπει να συμβάλλετε πιο ενεργά στην ζωή του συντρόφου σας, που δείχνει ότι αυτήν την εποχή σας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

ζωδια – Λέων: Αποτραβηχτείτε από άτομα που τα θεωρείτε ακατάλληλα για την ζωή σας. Όχι μόνο για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική.

ζωδια – Σκορπιός: Μην λετε πολλά αυτήν την εποχή και σε κανέναν. Κρατήστε τις σκέψεις σας και τα προγράμματα σας, για τους Καλοκαιρινούς μήνες.

ζωδια – Υδροχόος: Προσκαλέστε νέα άτομα να μπουν στην ζωή σας και να σας ανοίξουν τους ορίζοντες. Η μονομανία με τον σύντροφο σας, σας εγκλωβίζει ασφυκτικά.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν δεν είστε σίγουροι για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, ή για την νέα γνωριμία που υπάρχει στην καθημερινή σας ζωή, καλύτερα πατήστε λίγο φρένο.

ζωδια – Παρθένος: Αισθάνεστε ασφαλείς και προστατευμένοι μέσα στην ερωτική σας ζωή – σχέση. Οι προοπτικές σας είναι εξαιρετικές και θα πολλαπλασιαστούν.

ζωδια – Τοξότης: Οι αναμνήσεις σας είναι ακόμη ζωντανές, από μια σειρά από άσχημες καταστάσεις που βιώσατε, μέσα από ερωτικές απογοητεύσεις. Κάντε κάτι πιο καλό και ενεργό για τον εαυτό σας.

ζωδια – Ιχθύς: Η συλλογική σας δράση με καινούργιο κόσμο, θα προκαλέσει τριγμούς μέσα στην ερωτική σας σχέση. Προσέξτε τις κοινωνικές σας επαφές.