ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 30/06 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.06 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 12. Η Κουκουβάγια (07 Κάρο)
Σκέψεις γύρω από χωρισμό, προτάσεις για αλλαγές, ασυμφωνία συντρόφων.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Τίποτα δεν σας σταματά εσάς. Έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας και αυτό θα το αποκαλύψετε στα κατάλληλα άτομα, στις αρχές του νέου μήνα.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε προχωρήσει σε γενικότερες εκκαθαρίσεις, και σίγουρα πριν φύγει το Καλοκαίρι θα κάνετε και κάποιες ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρετε μαζί σας, υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε έτοιμοι σε όλα. Το ταίρι σας είναι δίπλα σας, τα οικονομικά σας, σας υποστηρίζουν, άρα οργανώστε τις διακοπές σας,

ζωδια – Αιγόκερως: Η καλή σας διάθεση είναι το χαρακτηριστικό που θα φέρει κοντά τον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και αν αυτήν την περίοδο είσαστε χωρισμένοι.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Τα πρότυπα σας για τον σύντροφο της ζωής σας, δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζονται σε αυτόν που υπάρχει τώρα στην αισθηματική σας πραγματικότητα.

ζωδια – Λέων: Ανοίγονται δρόμοι μέχρι την νέα σελήνη του Ιουλίου, για να βρείτε κάποιον που θα ταιριάζει στο μυαλό σας. Μην ψάξετε και πάλι στο άτυχο παρελθόν.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι από όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Βάλτε μια προτεραιότητα και πράξτε με σύνεση και λογική.

ζωδια – Υδροχόος: Έχετε ξεπεράσει και πολύ χειρότερες καταστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν σας. Άρα στο τώρα ενεργοποιήστε τις δυναμικές σας και δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι ερωτικές σας επιτυχίες είναι η μία πίσω από την άλλη, Πάντως είσαστε κοντά στο να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με μια μεγάλη αγάπη.

ζωδια – Παρθένος: Η αίσθηση ασφάλειας μέσα στην σχέση σας δεν είναι ακόμη αρκετή ή δεν εκφράζεται στον βαθμό που θα θέλατε. Μπορείτε να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Τοξότης: Όλες οι αισθήσεις σας είναι σε μια εγρήγορση προκειμένου να δείτε τελικά, αν όλα αυτά που σας έχουν τάξει ή υποσχεθεί, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

ζωδια – Ιχθύς: Είναι ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα που μπορείτε να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες, σε όλα τα επίπεδα. Αδιαφορήστε για τις παρελθοντολογίες.