ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 30/07 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 30.07

 

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 14. Η Αλεπού (09 Σπαθί)
Τρίτες γυναίκες, διάθεση για κριτική, κοινωνικές αλλαγές, υπόγειες συζητήσεις.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Συγκεντρωθείτε περισσότερο, σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε με την ερωτική σας ζωή. Έχετε χαθεί λίγο και το συντροφικό σας ταίρι, έχει παράπονα που θα ξεσπάσουν άμεσα.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Η μεγάλη πείρα, που έχετε συγκεντρώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε υποθέσεις αισθηματικών, θα σας βοηθήσει στο τώρα με τις δικές σας καταστάσεις.

ζωδια – Ζυγός: Ουδείς τέλειος και μην τον ψάχνετε. Ο καινούργιος μήνας είναι γεμάτος με νέες προκλήσεις, που θα σας δώσουν ευκαιρίες για ευχάριστες παρέες.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα τελικά κρίνονται στην λεπτομέρεια. Είστε σε μια κατάσταση που παρατηρείτε τα πάντα και το μόνο που θέλετε είναι η αλήθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλές οι αλλαγές, που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες, στην αισθηματική σας ζωή. Κοιτάξτε όλες τις πτυχές, και όχι μόνο τις δικές σας.

ζωδια – Λέων: Η κατανόηση σας έχει φτάσει στα όρια της αφέλειας. Ψάξτε πιο βαθιά και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις μέσα στον Αύγουστο.

ζωδια – Σκορπιός: Γνωριμίες και επαφές, που θα προκύψουν μέσα στον νέο μήνα, θα δώσουν τις ευκαιρίες ίσως και για έναν νέο έρωτα με προδιαγραφές αγάπης.

ζωδια – Υδροχόος: Οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογενειακή σας ζωή, θα πρέπει να εξελιχθεί, καθώς πολλά τα παράπονα που έχουν προκύψει και από τις δύο πλευρές.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν, θα ήταν σοφό να μην τις υιοθετήσετε, ακόμη και ώρες – ώρες δεν σας αντιλαμβάνεται κανείς

ζωδια – Παρθένος: Οι σκοπιμότητες των τρίτων, θα πρέπει να εκλείψουν μέσα από την προσωπική σας σχέση, καθώς την επηρεάζουν αρνητικά και συνεχώς.

ζωδια – Τοξότης: Οι θέσεις σας είναι ξεκάθαρες για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να βάλετε νερό πάλι στο κρασί σας.

ζωδια – Ιχθύς: Καλύτερα συγκρατείστε την αισιοδοξία σας, και μέχρι να έχετε στα χέρια σας όλα αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς με τις επιλογές σας.