ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 31/08 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.08 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαν της Τετάρτης 05. Το Δέντρο (07 Κούπα)
Σχέση με δυνατές προοπτικές, ερωτική εξομολόγηση, έκτακτα λεφτά.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είσαστε σε μια λογική που όλα πρέπει να περάσουν από τα χέρια σας. Μπορεί μεν αυτό να σας κουράζει αλλά έτσι αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Περνάνε οι μέρες και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για τα πάντα. Νέα αγάπη θα σας πλησιάσει, με σκοπό να σας κερδίσει και να σας διώξει τους εφιάλτες από το παρελθόν.

ζωδια – Ζυγός: Χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία. Όλα σας έχουν έρθει μαζεμένα και πρέπει να τα διαχειριστείτε. Αφήστε την ερωτική ζωή σε δεύτερο ρόλο, προς το παρόν.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς είσαστε αυτοί που στηρίζετε τα πάντα και τους πάντες. Είναι μια εποχή που έχει αρκετή πίεση για εσάς, όμως ευτυχώς αυτό είναι προσωρινό.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξετε τις κουβέντες με τον άνθρωπο σας, και να οργανώσετε από κοινού τις επόμενες δράσεις σας για τους Φθινοπωρινούς μήνες.

ζωδια – Λέων: Το να βρίσκεστε συνεχώς σε μια μόνιμη αντιδικία με τον άνθρωπο σας, δεν σας πηγαίνει πουθενά. Καλύτερα συζητήστε ειλικρινά και πάρτε τις τελικές αποφάσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Οι αλήθειες που έχετε ξεστομίσει, κάποιον έχουν ενοχλήσει. Μην κάνετε κάτι περισσότερο αυτή την εποχή, θα γίνουν όλα χειρότερα.

ζωδια – Υδροχόος: Η απότομη αλλαγή που έχετε δει στον άνθρωπο σας, ίσως και να σας προβληματίζει. Αν δεν έχετε εσείς κάποιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό, απλά κρατηθείτε επί του παρόντος σαν θεατές.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τα λόγια που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο σας, έχουν κάνει την ψυχή σας να αισθάνεται και πάλι ασφαλείς και ήρεμη. Ανταποδώστε στο ισάξιο.

ζωδια – Παρθένος: Δεν είστε από τα άτομα που απλά θα τους πουν κάτι και απλά θα το πράξουν. Βάλτε και τη δική σας πινελιά, και συμπληρώστε το κάδρο της αγάπης.

ζωδια – Τοξότης: Έχετε πολλά νεύρα και σας ξεφεύγουν λόγια που δεν τα εννοείτε. Ευτυχώς που το ταίρι σας είναι αρκετά δυναμικό και έξυπνο, και κάνει τους ανάλογους ελιγμούς.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε ικανοί για τα πάντα. Άρα αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε δίπλα σας και ένα εξίσου ικανό άνθρωπο που να σας συμπληρώνει ιδανικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις