ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 4/05 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.05 Τετάρτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )
Γρήγορες εξελίξεις, αλήθειες και ψέματα στην επιφάνεια, ξαφνική ερωτική εξομολόγηση, μεγάλο ταξίδι.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δώστε παραπάνω έμφαση στον καλό σας εαυτό και όχι τόσο στους γύρω. Αν είστε σε σχέση, κάντε ένα βήμα πίσω και μην απορροφιέστε τόσο πολύ.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Ένταση υπάρχει μέσα στο μυαλό και τις δράσει σας. Η νέα σελήνη που πλησιάζει στις 06/05, σας επηρεάζει σε υπερβολικό βαθμό. Χαμηλώστε τις ταχύτητες.

ζωδια – Ζυγός: Είναι μεγάλη πια η ανάγκη σας, για να κάνετε το επόμενο βήμα με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες του Μαίου θα σας αποδώσουν και υλική υποστήριξη των στόχων σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι ανασφάλειες σας έχουν υπερβεί κάθε λογικό όριο. Αυτό ίσως και να έχει στεναχωρήσει και τον άνθρωπο σας. Ξεκινήστε με μια συζήτηση.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και στο τώρα αδυνατείτε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Η σχέση σας έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες και εσείς καλείστε αυτό να το διορθώσετε.

ζωδια – Λέων: Ο μήνας αυτό σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερος, από τον προηγούμενο σε ζητήματα καρδιάς. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν προς όφελος σας και οι ελεύθεροι.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν εκφράζεστε όσο χρειάζεται. Το ταίρι σας κατευθύνεται προς εσάς με πολλά παράπονα για την εσωστρέφεια σας. Κάντε κάτι άμεσα για να το διορθώσετε.

ζωδια – Υδροχόος: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη. Μπορείτε από τώρα και μέχρι την λήξη της εβδομάδας, να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχει γοητεύσει το μυαλό σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι : Διλήμματα προβάλουν στο μυαλό σας και σας ωθούν στον πάρετε άμεσες δράσεις. Αν δεν είσαστε καλά μέσα στον δεσμό σας, δείτε τι μπορεί να ‘ επιδιορθώσετε’!

ζωδια – Παρθένος: Η σκέψη σας είναι γύρω από το παρελθόν. Σε αυτό συνηγορεί και η άλλη πλευρά και το πιο πιθανόν είναι σε αυτήν την διάθεση.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε στο επίκεντρο πολλών και διαφορετικών προσώπων που ερίζουν για την καρδιά σας. Μην βιαστείτε για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Ιχθύς: Ο κόσμος που θα σας πλησιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχει ίσως και τάσεις περιέργειας, να μάθει κάτι παραπάνω για εσάς. Μην είστε αφελείς.