ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 5/05 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.05 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 20. Ο ανθισμένος Κήπος (Οχτώ Μπαστούνι)
Αισθηματική γυναικεία επιτυχία, νέος και κεραυνοβόλος έρωτας, θετικές ειδήσεις, άτομο από εξωτερικό, διάθεση σοβαρού διάλογου.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Οι συναντήσεις που θα έχετε με νέο κόσμο, θα σας ανεβάσουν την καλή διάθεση, και θα σας πάρουν την σκέψη από άσχημες εμπειρίες ερωτικής απογοήτευσης.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Απρόσμενες και θετικές αλλαγές, θα προκύψουν το άμεσο διάστημα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που είναι δεσμευμένοι, θα έχουν ξαφνικές προτάσεις για κάτι περισσότερο!

ζωδια – Ζυγός: Χρειάζεστε απόλυτη ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα αλλά ιδίως στο ερωτικό, που δείχνει να έχετε χάσει τον έλεγχο σας. Οι ημέρες είναι καλές για να μιλήσετε με το συντροφικό ταίρι σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλά παλαιά συναισθήματα θα ενεργοποιηθούν μέχρι την λήξη της εβδομάδας… και θα σας αγχώσουν. Οι ημιτελείς καταστάσεις θα χρειαστούν οριστική επίλυση.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πιθανολογείτε ότι κάτι θα βελτιωθεί άμεσα θα συμβεί και στην δική σας ερωτική σχέση που έχει ψυχραθεί. Αν δεν λάβετε ενεργό – πρακτικό ρόλο σε αυτό… από μόνο του τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

ζωδια – Λέων: Επιστρατεύστε το ψυχικό σας σθένος, και μην υποκύπτετε σε τρίτους πειρασμούς που ακουμπάνε στο παρελθόν. Η ταλαιπωρία των τελευταίων εβδομάδων…σας ήταν μεγάλη.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά αυτά που σας απασχολούν και που ακόμα… δεν τα έχετε εκφράσει στον άνθρωπο σας. Πολλές και οι ερωτικές περιπέτειες για τους ελεύθερους / χωρισμένους που έχουν μείνει μόνοι… καιρό.

ζωδια – Υδροχόος: Πρέπει να σκεφτείτε λογικά και μετρημένα, τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν στον τρόπο που δράτε μέσα στην ερωτική σας ζωή, είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε δέσμευση.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι συμπτώσεις είναι πολλές για να είναι και τυχαίες. Είσαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, νέου προσώπου που θα κάνει δράσεις τις προσεχείς ημέρες, για να σας πλησιάσει.

ζωδια – Παρθένος: Ως γήινα ζώδια κατά κύριο λόγο φοβάστε την απογοήτευση. Αυτό σας κάνει και τις πιο πολλές φορές επιθετικούς. Ακόμα και άδικους με τους ανθρώπους-ταίρια, που σας έχουν στην ζωή τους.

ζωδια – Τοξότης: Έχει έρθει κατάλληλη ώρα για να γυρίσετε σελίδα από το άτυχο παρελθόν σας… και να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας…ακόμα και να μείνετε μόνοι για ένα μικρό διάστημα.

ζωδια – Ιχθύς: Ανακούφιση και αρμονία, θα αισθανθείτε από τον γυρισμό του συντρόφου σας που τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί. Μιλήστε και βρείτε τις αποδεκτές λύσεις.