ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 5/12 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 06. Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Υποψία για ερωτική απιστία
2) Τρίτο πρόσωπο
3) Καθυστερήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι συζητήσεις που έχετε κάνει αυτό το χρονικό διάστημα, είναι κατατοπιστικές για το τι αποζητάτε από τον άνθρωπο σας, και την κοινή σας πορεία.

ζωδια – Καρκίνος: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε, μόνοι μέσα στην σχέση που έχετε. Αυτό θα αλλάξει άρδην. Το ταίρι σας έχει την ανάγκη για μια κοινή ανανέωση.

ζωδια – Ζυγός: Αποζητάτε τα πολλά και το πιο πιθανόν είναι να χάσετε και αυτόν που έχετε. Οι περιπέτειες είναι για αυτούς που είναι μόνοι, και αναζητούν εμπειρίες.

ζωδια – Αιγόκερως: Είτε μόνοι είστε, είτε μέσα σε σχέση, να είσαστε σε μια αφύπνιση, καθώς μια ερωτική – αμαρτωλή ιστορία από το παρελθόν, θα σας πλησιάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι στιγμές του έρωτα είναι εδώ. Αυτή η νέα γνωριμία που έχετε κάνει, ήδη την αισθάνεστε, ότι έχει τις προδιαγραφές για κάτι μεγάλο και μοιραίο.

ζωδια – Λέων: Κάποιος κατά καιρούς μπαίνει ανάμεσα σας, και σας κάνει να μπερδεύεστε με το ταίρι σας. Αφήστε τους όλους εκτός. Είτε φίλοι είναι, είτε συγγενείς.

ζωδια – Σκορπιός: Το μέλλον σας είναι πολλά υποσχόμενο, με αυτήν την καταπληκτική σχέση που έχετε. Ίσως και είναι η μοιραία σχέση της ζωής σας.

ζωδια – Υδροχόος: Ο ερωτικός πειρασμός που έχει μπει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει σκοπό να σας ανοίξει διαφορετικούς ορίζοντες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Τα νέα είναι και ευχάριστα και δυσάρεστα. Ο πρώην σας θα σας ξαναψάξει άμεσα, και εσείς θα τους δώσετε ακόμη μια ευκαιρία επανασύνδεσης.

ζωδια – Παρθένος: Οι ευχές σας εκπληρώνονται, και σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι μέρες αυτές του Δεκεμβρίου είναι σημαδιακές.

ζωδια – Τοξότης: Η αγωνία παρατείνεται. Το πρόσωπο με το οποίο είχατε τσακωθεί, δεν είναι ακόμη έτοιμο για να σας απαντήσει σε αυτά που ζητάτε.

ζωδια – Ιχθύς: Οι δυσκολίες που έχετε με τον δεσμό σας, ξεκινούν και τελειώνουν στον οικονομικό τομέα. Μόλις αυτό διορθωθεί, εσείς θα δείτε μεγάλες αλλαγές.