ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 6/05 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.05 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 14. Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )
Τρίτη γυναίκα, δόλος, ψυχική αστάθεια, ψέματα και μυστικά στην επιφάνεια.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Πολλά τα μεγάλα θέματα που καλείστε να επιλύσετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Το κλίμα και η διάθεση, γενικότερα για ενδελεχή συζήτηση είναι θετικά.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Η διάθεση και η ψυχολογία σας είναι στα καλύτερα της… καθώς το ταίρι σας …. σας έχει κάνει την απόλυτη προτεραιότητα του…. κάτι που σας αξίζει άλλωστε.

ζωδια – Ζυγός: Έρωτας παντού. Και στους δεσμευμένους και στους ελεύθερους, που έχουν κάνει αυτόν τον καιρό μια νέα γνωριμία. Πολλά αυτά που συνηγορούν στην ερωτική σας αποκατάσταση.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω σας και όλοι θα περιμένουν λύσεις από εσάς. Οι Αιγόκεροι, που είναι ακόμα ελεύθεροι, θα βρουν πλειάδα ατόμων να τους ‘επεξεργάζονται’.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η διπλωματία δεν είναι σίγουρα το δυνατό σας χαρτί. Προσπαθήστε όμως να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό του συντρόφου σας….την δική σας την μόνιμη αγάπη.

ζωδια – Λέων: Μην παίρνετε σαν κάτι πια δεδομένα….τα λόγια και τις υπερβολές που προέρχονται από τον άνθρωπο σας. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει πια είναι η αλήθεια του.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια από πλευράς σας για να σώσετε την σχέση ….που τόσο σας έχει στεναχωρήσει. Αφήστε τον σύντροφο σας να κάνει και τις δικές του προσπάθειες εν τέλει.

ζωδια – Υδροχόος: Αγκαλιάστε τις αποκαλύψεις, που θα συναντήσετε στο διάβα σας. Όλοι έχουν ένα παρελθόν. Έτσι και εσείς, διαχειριστείτε το με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η μετριοπαθής συμπεριφορά σας, ίσως και να εκνευρίζει πια τον άνθρωπο σας, που σίγουρα θα σας ζητήσει πολλά περισσότερα, από αυτά που προσφέρετε.

ζωδια – Παρθένος: Έχετε πολλούς συμμάχους και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο όμορφα. Αυτοί που βιώνουν ερωτική απογοήτευση… σίγουρα θα αισθανθούν πολύ καλύτερα.

ζωδια – Τοξότης: Οι ρυθμοί είναι έντονοι και οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα… ωστόσο μην παραμελείτε την ύπαρξη του ερωτικού σας ταιριού… που σας έρχεται με μικρο – παράπονα

ζωδια – Ιχθύς: Η αρμονία είναι αυτό που αποζητάτε από την σχέση σας. Θα την έχετε, καθώς θεωρείστε κάτι πολύτιμο, στην ζωή του ανθρώπου σας. Μιλήστε και πράξτε αναλόγως.