ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 7/05 Σάββατο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.05 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 13. Το Παιδί ( Βαλές Μπαστούνι )
Χαρμόσυνες αισθηματικές ειδήσεις, αρχή νέας κατάστασης, ξαφνική απόφαση, καινούργιος έρωτας.

 

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δηλώνετε απών, σε όλες τις προτάσεις που σας γίνονται. Δεν είναι πολύ καλές ημέρες, για να συνεννοηθείτε με το οικείο σας περιβάλλον.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε, για να καταφέρετε να φέρετε στο παρόν σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει ….αφήστε λίγο χρόνο ακόμα και από τα τέλη της νέας εβδομάδας και μετά.. θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

ζωδια – Ζυγός: Θετική η μέρα για αυτούς που θα θελήσουν να μιλήσουν πιο ειλικρινά. Καινούργια και φιλόδοξα σχέδια θα υπάρξουν σε όλους τους Ζυγούς.

ζωδια – Αιγόκερως: Ανεβάστε την διάθεση σας και μην αφήνετε τίποτα, να σας βάζει περιορισμούς. Για τους μέσα μακροχρόνια και επίσημη σχέση, αποφύγετε την περιττή τριβή με τους γνωστούς και τους φίλους.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην ξεκινήσετε να μιλάτε για το κοινό σας μέλλον με τον άνθρωπο σας, καθώς ακόμα δεν έχετε ισορροπήσει από τις δυσκολίες του παρελθόντος!

ζωδια – Λέων: Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οι μέρες μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, θα είναι καταλυτικές για να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας. Οι ελεύθεροι θα πάνε πίσω στο παρελθόν τους.

ζωδια – Σκορπιός: Προβείτε άμεσα σε νέες και δημιουργικές δράσεις, που θα τραβήξουν την προσοχή των τρίτων προσώπων πάνω σας. Αυτό θα έχει ισχύ και για μια παλιά γνωριμία.

ζωδια – Υδροχόος: Παλιές αμαρτίες θα φανερωθούν……και αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση με το έτερον ήμισυ. Για όσους έχουν μείνει μόνοι, θα έχουν ποικιλία γνωριμιών από τα οικεία τους περιβάλλοντα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλές οι ευθύνες και οι εργασιακές υποχρεώσεις, που έχετε μεταφέρει στον ερωτικό σας σύντροφο, και αυτό πιθανόν να σας έχει παγώσει τον τελευταίο καιρό. Αφήστε τα πάντα …εκτός.

ζωδια – Παρθένος: Δεν είσαστε μέσα στα μελλοντικά σχέδια του ανθρώπου, που σας ενδιαφέρει…και αυτό σίγουρα σας έχει πληγώσει. Μην ζητήσετε κάτι περισσότερο, από αυτό που σας έχει ήδη δοθεί.

ζωδια – Τοξότης: Μην καταναλώνεστε σε πολλά μέτωπα προκειμένου να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτό εμπερικλείει και τον κίνδυνο να μείνετε μόνοι σας.

ζωδια – Ιχθύς: Μιλήστε αναλυτικά με τον άνθρωπο σας… για το πως θέλετε να πορευτείτε στο επόμενο διάστημα. Αυτοί που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν… ίσως να γνωρίσουν και κάτι πολύτιμο!