Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 18.05

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Δευτέρα 18.05

ωροσκοπιο – Ζυγός:  Σήμερα και μέχρι τις 29 Ιουνίου,  μην δοκιμάσετε να ξεδιαλύνετε τα ‘περιπλεκόμενα΄  με το ταίρι σας. Οι αρνητικές όψεις των εξωτερικών πλανητών προς το ζωδιο σας, δεν ευνοούν καθόλου τέτοιες δράσεις. Οι μοναχικοί Ζυγοί θα έχουν εκπλήξεις από το παρελθόν.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-21:00

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιο – Σκορπιός:  Αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι για αντιπαραθέσεις μην τολμήσετε μέχρι τις 26 Ιουνίου,  να ανοίξετε σοβαρές κουβέντες με το συντροφικό σας ταίρι. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε δύσκολη όψη με το αέρινο ζωδιο των Διδύμων  τυχόν να δημιουργήσουν προστριβές και παρεξηγήσεις… δύσκολες επικοινωνίες

Ευνοϊκές ώρες: 23:00-24:00

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολλές οι νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα εισέλθουν σήμερα και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στην στατική ερωτική σας ζωή. Αν είστε σε σοβαρή δέσμευση ήδη,  μην κάνετε πειράματα για να την χάσετε. Είναι η πύρινη φύση του ζωδίου… να ρέπει προς την ‘ άλλη κατεύθυνση’ Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

 

ωροσκοπιοΑιγόκερως: Ένα 24 ωρο με πάρα πολύ  κόσμο αλλά και υποχρεώσεις που θα πρέπει να ισορροπήσετε. Μέσα σε όλο αυτό,  χρειάζεται να εντάξετε και τον άνθρωπο σας, που πιθανόν θα θέλει να συζητήσει μαζί σας. Οι μέρες είναι κατάλληλες και για την κατάστρωση των καλοκαιρινών σας διακοπών και λοιπών δραστηριοτήτων.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-21:00

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ωροσκοπιοΥδροχόος:  Αν δεν ανοίξετε το στόμα σας για να πείτε την δυσαρέσκεια σας, για κάποια θέματα μέσα στον συναισθηματικό σας δεσμό, τίποτα δεν πρόκειται να διορθωθεί άμεσα. Οι Υδροχόοι που είναι ακόμα free, θα πλησιαστούν από ιδιαίτερο άτομο που εδώ και καιρό τους έχει βάλει στο ερωτικό τους επίκεντρο.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

 

ωροσκοπιο – Ιχθύς:  Δεν υπάρχει καμία πια ανοχή από τους Ιχθείς  που έχουν δεχτεί απιστία – προδοσία – παρατεταμένη ψυχρότητα. Οι μέρες θα είναι δύσκολες, καθώς θα γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ατόμων που στο παρελθόν σας έχουν πληγώσει… πολύ. Προσοχή λοιπόν.

Ευνοϊκές ώρες: 19:00-22:00

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας.