Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 12.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Κυριακή  12.07

 

 

Η Κάρτα  της Κυριακής /  26. Το Βιβλίο ( Δέκα Καρό )

Ερωτική εξομολόγηση, ξαφνικά νέα, πρόταση γάμου – συμβίωσης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Πιθανολογείτε ότι το θαύμα θα συμβεί και στην δική σας σχέση που έχει ψυχραθεί. Αν δεν λάβετε ενεργό ρόλο σε αυτό… τίποτα από  μόνο τους δεν πρόκειται να αλλάξει.

 

Καρκίνος: Χρειάζεστε ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα και ιδίως στο ερωτικό που δείχνει να έχετε χάσει τον έλεγχο. Οι μέρες είναι καλές για να μιλήσετε με το ταίρι σας.

 

Ζυγός: Στην φάση που είσαστε τίποτα δεν σας ικανοποιεί πλέον. Κάντε τις αλλαγές σε πρακτικό επίπεδο, τις οποίες σκέπτεστε ….και σε αυτές συμπεριλάβετε και το ταίρι σας.

 

Αιγόκερως: Μην αποφεύγετε τις συζητήσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Έχετε αφήσει αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα…και όπου υπάρχει εκκρεμότητα…υπάρχουν και καλοθελητές!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Έχουν οξυνθεί τα επικοινωνιακά σας προβλήματα και αυτό σας έχει κοστίσει σε νεύρα και αψιμαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν νεότερα από  το μακρινό παρελθόν τους.

 

Λέων: Υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης για όλα τα ζευγάρια των Λεόντων. Οι χωρισμένοι θα τύχουν ευκαιριών από τον κοινωνικό τους κύκλο….που όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

 

Σκορπιός: Η κατάσταση απαιτεί ευελιξία και σύνεση. Πολλά και τα τρίτα πρόσωπα που σας δίνουν λάθος κατευθυντήριες για το τι να κάνετε στην σχέση σας. Λάθος!

 

Υδροχόος:  Πολλά αυτά που σας απασχολούν και ακόμα δεν τα έχετε εκφράσει στον άνθρωπο σας. Πολλές και οι ερωτικές περιπέτειες για του ελεύθερους – χωρισμένους που έχουν μείνει μόνοι… καιρό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Επιστρατεύστε το ψυχικό σας σθένος και μην υποκύπτετε σε πειρασμούς που ακουμπάνε στο παρελθόν. Η ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών…σας είναι μεγάλη.

 

Παρθένος: Το κλίμα είναι ακόμα ενεργό… άσχετα αν έχουν περάσει μέρες και εβδομάδες απομάκρυνσης από το ταίρι σας. Οι τρίτοι μεσολαβητές θα σας βοηθήσουν προς τον σκοπό της επανασύνδεσης.

 

Τοξότης: Δυσκολίες θα πυροδοτηθούν από την υπάρξει τρίτων προσώπων ή γάμων στην ερωτική σας καθημερινότητα. Όσοι έχουν χωρίσει θα δεχτούν ειδήσεις από το παρελθόν.

 

Ιχθύς: Πολλές εναλλακτικές ιδέες υπάρχουν στο μυαλό σας για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Ιδανικά καταστρώστε.. τις Καλοκαιρινές σας διακοπές με τον σύντροφο σας.