ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 11.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 11.10

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 06. Τα Σύννεφα (Ρήγας Σπαθί)

Ψυχική απομόνωση, άσχημα νέα,  σεξουαλική απομάκρυνση , πρόθεση χωρισμού, ανακρίβειες .

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Καινούργια και ανανεωτικά  σχέδια έχετε για τον άνθρωπο σας, ακόμα και για την  σχέση που υπάρχει στην πραγματικότητα σας. Όμως,  κρατήστε ένα μέτρο λογικής και ισορροπίας σε όλες τις δράσεις σας.

 

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε αποφασισμένοι για τα πάντα. Μιλήστε στον σύντροφο  σας, έστω για ακόμα μια  φορά και πάρτε τις αποφάσεις σας…για το πως θα συνεχίσετε το προσεχές δύσκολο διάστημα.

 

ζωδια – Ζυγός: Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για περαιτέρω εξηγήσεις. Μέσα στις επόμενες  μέρες δηλώστε τις αποφάσεις σας όσο δύσκολες ή πρωτότυπες και αν είναι.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Η απίστευτη υπομονή σας έχει δοκιμαστεί μέσα σε αυτήν την σχέση, αρκετές φορές…τώρα όμως τα πράματα έχουν δυσκολέψει αρκετά. Οι σκέψεις σας πρέπει να φανερωθούν.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Αφήστε τις εξάρσεις λόγου και δράσεων μέσα στον δεσμό σας. Πιθανόν να έχετε κουράσει πια και χαλαρώσει την σχέση με τον σύντροφο σας. Πράξτε κάτι ξεχωριστό από το συνηθισμένο.

 

ζωδια – Λέων: Πολλές οι εσώτερες – κρυφές  σκέψεις σας για οριστικό χωρισμό. Αν κάτι πια δεν σας χαροποιεί και ενθουσιάζει… καλύτερα απομακρυνθείτε άμεσα.

 

ζωδια – Σκορπιός: Η περίεργη στάση που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, οφείλεται και  σε λάθος δική σας συμπεριφορά. Οι ημέρες απαιτούν διπλωματική προσέγγιση από την πλευράς σας.

 

ζωδια – Υδροχόος: Μην πείτε τίποτα περισσότερο σε τρίτα άτομα εκτός της προσωπικής σας σχέσης. Πιθανόν να υπάρχουν ‘ερωτικά’ ενδιαφέροντα για τον ερωτικό σας σύντροφο, που εσείς δεν έχετε αντιληφθεί…ακόμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Ανήκετε σίγουρα  στην πιο ‘ιδιαίτερη – δύσκολη’   περίπτωση των ανθρώπων, ωστόσο δώστε μια ακόμα ευκαιρία αγάπης, σε κάποιο πρώην αγαπημένο ταίρι που θα σας επαναπροσεγγίσει.

 

ζωδια – Παρθένος: Παγωμάρα  και αδιαφορία θα βιώσετε τις επόμενες μέρες από τον άνθρωπο σας, που τον τελευταίο καιρό συμπεριφέρεται με περίεργο και απόμακρο τρόπο. Ψάξτε πιο βαθιά τις αιτίες.

 

ζωδια – Τοξότης: Τελειώστε με οτιδήποτε έχετε ξεκινήσει. Είτε αυτό είναι επανασύνδεση η οριστικός χωρισμός. Η μετριότητα δεν είναι κάτι που αντιπροσωπεύει το ζωδιο του Τοξότης.

 

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε στο επίκεντρο όλων και των πάντων. Οι επιλογές σας όποιες και αν είναι…. θα είναι οι σωστές…. και αυτές που συμπληρώνουν τις επιθυμίες και τις βαθύτερες ανάγκες σας.