ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Πέμπτη 08.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Πέμπτη 08.10

 

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 03.Το Πλοίο  (Δέκα Μπαστούνι)

Ρομαντικό ταξίδι,  επιστροφή συντρόφου –συζύγου, νέα ερωτική περιπέτεια, ισχυρή προσωπικότητα.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Εξελίξεις πολλές στην σχέση – γάμο σας, θα υπάρξουν μετά τις αποκαλύψεις που έχουν ήδη προκύψει εκ μέρους του συντρόφου σας. Κινηθείτε εν πρώτοις  με  αποδείξεις και μετά με τις δράσεις.

 

ζωδια – Καρκίνος:  Δεν υπάρχει διέξοδος για τα λάθη – υπερβολές που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί  από πλευράς σας. Δώστε μια ευκαιρία για την διευκρίνηση των τότε προθέσεων σας.

 

ζωδια – Ζυγός: Αν έχετε παράλληλη ζωή να είστε διπλά προσεχτικοί αυτές τις ημέρες, που η Σελήνη θα σας πλησιάσει… πολλές οι πιθανότητες για λάθη και αποκαλύψεις.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Θα πρέπει να κινητοποιηθείτε προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης με τον άνθρωπο σας. Η μέρα είναι ιδανική για να ορίσετε χρονικά όρια, για το πότε θα πάτε ένα βήμα πιο κάτω.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Πολλά θα ακούσετε και θα δείτε… ωστόσο κρατήστε απόσταση και καθαρό μυαλό. Οι ελεύθεροι έχουν ευκαιρίες για επανασύνδεση με όρους που ταιριάζουν στα θέλω σας.

 

ζωδια – Λέων: Οι όποιες δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή δεν θα πρέπει να τις φοβηθείτε. Μην τις υποτιμήσετε όμως, απλά κινηθείτε με το ρεύμα αυτήν την εποχή… αργότερα θα αλλάξετε πλεύση.

 

ζωδια – Σκορπιός: Καλύτερα ξεχάστε την ακραία συμπεριφορά σας, που δυσαρεστεί τους πάντες και ιδιαίτερα τον αγαπημένο σας ταίρι. Από τις 10/09 όλα θα βελτιωθούν…. φυσικά με την δική σας επέμβαση.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας, έχετε περάσει άπειρες δυσκολίες που τώρα σαν εμπειρία σαν φαίνονται χρήσιμες, στο να εξάγετε το σωστό συμπέρασμα εύκολα.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε μπροστά σε αποφάσεις του να κλείσετε τις πόρτες οριστικά και να αποχωρήσετε. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό που θα σας δυσαρεστήσει αργότερα.

 

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε κάτω από τον φως της τύχης,  που σας δίνει απλόχερα  την δυναμική για να ξανακατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο, όσο μακριά χρονικά και αν βρίσκεται.

 

ζωδια – Τοξότης: Υπάρχουν δύο δρόμοι αυτήν την περίοδο για να διαλέξτε… είτε προσπαθείτε να το σώσετε….είτε προσπαθείτε να απομακρυνθείτε χωρίς περιττές εντάσεις.

 

ζωδια – Ιχθύς: Μιλήστε και ζητήστε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε τις αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Οι χωρισμένοι θα έχουν θετικές συζητήσεις για επανασύνδεση.