ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 28.08

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Παρασκευή   28.08

 

 

Η Κάρτα  της Παρασκευής  /  05. Το Δέντρο ( 07  Κούπα )

Σοβαρές εξελίξεις συναισθημάτων, αισιοδοξία, ισχυρή αντρική προσωπικότητα,

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Δηλώστε τις αληθινές σας προθέσεις και μην λετε κάτι παραπάνω που σε αργότερο χρόνο, να σας εκθέσει στα μάτια του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.

 

ζωδια – Καρκίνος: Δεν θα νιώσετε καθόλου τύψεις ή έστω ενοχές αν τελικά αποφασίσετε να φύγετε από την σχέση που διατηρείτε από συνήθεια και βόλεμα.

 

ζωδια – Ζυγός: Κάντε την προσπάθεια σας για να περισώσετε οτιδήποτε πιστεύετε ότι πραγματικά αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή σας, και μια δεύτερη ευκαιρία.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Με την ευθεία επικοινωνία και μόνο, θα καταφέρετε να λύστε θέματα του παρελθόντος που ακόμα τα βρίσκετε στα μονοπάτια σας… και αυτό σίγουρα δημιουργεί ανασφάλεια στον σύντροφο σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Ασχοληθείτε περισσότερο  με τον σύντροφο σας, που ήδη θα έχετε παρατηρήσει ότι δηλώνει απών και πικραμένος. Οι ελεύθεροι θα έχουν καθυστερήσεις σε νέα γνωριμία αλλά και την εξέλιξη αυτής.

 

ζωδια – Λέων: Θα θελήσετε σήμερα να ανοίξετε θέματα που πονάνε και τους δύο. Ωστόσο, μην μείνετε μόνο εκεί, κάντε και τις δικές σας προτάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

 

ζωδια – Σκορπιός: Οι συναντήσεις που θα έχετε με νέο κόσμο, θα σας ανεβάσουν την διάθεση, και θα σας πάρουν την εμονική σκέψη …από άσχημες εμπειρίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Η ατελείωτη  υπομονή που έχετε σαν ζωδιο θα σας δικαιώσει. Το άτομο που έχει απομακρυνθεί από εσάς, θα προχωρήσει  σε επικοινωνιακές διπλωματικές κινήσεις προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά,

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι:  Κλείστε την πόρτα σε ανθρώπους που επιθυμούν να εισβάλουν στην ερωτική σας ζωή και να την διαλύσουν.  Δεν σας χρειάζονται οι γνώμες και η βοήθεια των τρίτων.

 

 

ζωδια – Παρθένος: Με ανεβασμένο το ηθικό σας βρίσκουν αυτές οι ημέρες. Θα έχετε αρκετές νέες προτάσεις για ερωτικές σχέσεις….μια προσοχή στους ήδη δεσμευμένους… που έχουν τάσεις για περιπέτειες

 

ζωδια – Τοξότης: Ανακούφιση και αρμονία θα αισθανθείτε από τον γυρισμό του συντρόφου σας που τον τελευταίο καιρό είχε ‘χαλαρώσει’. Μιλήστε και βρείτε τις κοινές λύσεις.

 

ζωδια – Ιχθύς: Μονοπωλείτε το ερωτικό ενδιαφέρον μιας  γνωριμίας, που ακόμα δεν έχει ‘πιαστεί στα δίχτυα’ σας. Μέχρι τα τέλη του Αυγούστου όλα συνηγορούν στην επιτυχία σας.