ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 04.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Παρασκευή   04.09

 

Η Κάρτα  της Παρασκευής   / 12.  Τα Πουλιά (  7 Καρό  )

Χαρούμενες  ειδήσεις,  φλερτ, γυναίκα ελαφρών ηθών, νέα  περί εγκυμοσύνης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός: Θα δείτε πολύ καινούργιο κόσμο να θέλει να σας προσεγγίσει. Αποφύγετε να ανοίξετε την καρδιά και το στόμα σας, από τι πρώτες κιόλλας στιγμές – ώρες.

 

ζωδια -Καρκίνος: Οι δοκιμασίες που περνάτε σας έχουν κουράσει αρκετά, και αυτό τυχόν να έχει αρνητικό αντίκτυπο στον σύντροφο σας. Η μέρα βοηθάει στις ρομαντικές συζητήσεις μεταξύ ζευγαριών.

 

ζωδια – Ζυγός: Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα περάσουν ανατροπές και όσες αντέξουν … θα εξελιχτούν.  Κάντε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις προς τον άνθρωπο σας… και αφήστε τον χρόνο να δείξει.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της άλλης πλευράς, καλύτερα πείτε το. Τυχόν αδράνεια σας να ερμηνευτεί λάθος…. και οι κινήσεις να είναι εις βάρος σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Αξιοποιήστε το δημιουργικό σας ταλέντο, αυτές τις ημέρες, και προσπαθήστε  να αναθερμάνετε το κλίμα μέσα στην ερωτική σας σχέση…. δραστηριότητες – κοινά χόμπυ ευνοούνται.

 

ζωδια -Λέων: Σκληρές οι μέρες και οι καταστάσεις που βιώνουν οι περισσότεροι Λέοντες.  Βεβαιωθείτε για τα αληθινά συναισθήματα του ανθρώπου σας, πριν πάρετε αποφάσεις ζωής, συμβίωση είτε χωρισμό.

 

ζωδια – Σκορπιός: Προσπαθήστε να μετριάσετε τον λόγο και τις δράσεις σας, προς τα  άτομα που δεν βλέπετε να σας προσφέρουν τίποτα σε επίπεδο συναισθηματικής ασφάλειας. Αδιαφορήστε για αυτούς που αδιαφορούν επίσης.

 

ζωδια – Υδροχόος: Αφήστε του τρίτους εκτός της προσωπικής σας ζωή. Οι Υδροχόοι που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, θα λάβουν θετικά νέα για επανασύνδεση… και με σχετικά εύκολο τρόπο και σε μικρό χρονικό διάστημα.

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια