ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 09.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Παρασκευή 09.10

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής  05.Το Δέντρο  (07 Κούπα)

Καλός  γάμος, απόκτηση νέου απογόνου, υγιής επανασύνδεση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Οι επίμονες και σταθερές προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο, και θα δείτε ότι το συντροφικό σας ταίρι είναι σε καλή φάση και θα σας πλησιάσει επικοινωνιακά περισσότερο…!

 

ζωδια – Καρκίνος: Δεν είστε ούτε και εσείς ακριβώς σίγουροι για το τι επιθυμείτε να συμβεί στην ερωτική σας ζωή. Δώστε περισσότερο χρόνο και μην σπεύδετε για κινήσεις που ίσως να έχουν άσχημο τέλος.

 

ζωδια – Ζυγός: Μιλήστε και ζητήστε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε τις αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Οι χωρισμένοι θα έχουν θετικές συζητήσεις για επανασύνδεση.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή, αγνοώντας το τι αποζητάτε και εσείς τελικά.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Έχετε μπει στο μικροσκόπιο νέου προσώπου που έχει την περιέργεια να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο και προσωπικό επίπεδο. Οι μέρες ευνοούν καινούργια ξεκινήματα μέχρι τις 13/10.

 

ζωδια – Λέων: Εκφραστείτε χωρίς περιστροφές….. οι περισσότεροι Λέοντες  είναι σε φάση επανασύνδεσης… και ψάχνουν να βρουν τον ιδανικό τρόπο για να το προσπαθήσουν με το λιγότερο δυνατό κόστος.

 

ζωδια – Σκορπιός: Εξελίξεις άπειρες στην σχέση ή  γάμο σας, θα υπάρξουν μετά τις αλλαγές που έχουν ήδη προκύψει από πλευράς του συντρόφου σας. Κινηθείτε με μέτρο.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Δεν έχετε πολύ χρόνο ακόμα στην διάθεση σας για να πείσετε το ταίρι σας ότι είσαστε ‘καθαροί’. Αναρωτηθείτε τι πιθανόν να έχει φταίξει και έχετε φτάσει σε αυτά τα επίπεδα απομάκρυνσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Δυσκολίες συνεχίζετε να  περνάτε καθώς ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ούτε από εσάς,  ούτε από το ερωτικό ταίρι σας, αν υπάρχει η θέληση για να σώσετε τον δεσμό σας.

 

ζωδια – Παρθένος: Οι αντιπραξίες  μεταξύ συντρόφων που έχουν μοιραστεί πολλά μέσα σε βάθος  ετών… είναι περιττές και ανούσιες. Αν κάτι δεν σας χαροποιεί καλύτερα απομακρυνθείτε χωρίς λόγια

 

ζωδια – Τοξότης: Πολλές οι αναταραχές που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή και αυτό οφείλετε στο γεγονός, ότι πολλοί πειρασμοί έχουν εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο παρόν σας.

 

ζωδια – Ιχθύς: Δεν υπάρχει θεατή διέξοδος για τα λάθη που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί από δική σας πλευράς. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε πιο ώριμα.