Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Πεμπτη 07/05

Lenormard

Μάθε το ερωτικό σου μέλλον  –  Καρτες λενορμαν    Πέμπτη 07.05

χαρτομαντεία για ερωτευμένους

 

Η Κάρτα  της  Πέμπτης   / 24.  Καρδιά  ( Βαλές κούπα )

 

 

ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Οι απόψεις σας διασταυρώνονται με αυτές του ταιριού σας. Είσαστε στην κόψη του ξυραφιού πια καθώς οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν θα είναι μοιραίες …. και μόνιμες.

 

Καρκίνος: Μια απροσδόκητη χαρά θα λάβετε σήμερα. Το άτομο που σας είχε απορρίψει, με επεισοδιακό τρόπο στο τότε, θα εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Ζυγός: Πολλές οι εντάσεις και η απογοήτευση που αισθάνεστε, καθώς τι ταίρι σας, δεν ανταποκρίνεται θετικά στα θέλω σας. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο και κάντε υπομονή.

 

Αιγόκερως: Είσαστε σταθεροί στις απόψεις σας, και αυτό θα δώσει την απαραίτητη δυναμική για να προχωρήσετε σε κάτι πιο δεσμευτικό το επόμενο διάστημα … που θα ενισχυθεί από τις θετικές δράσεις του συντρόφου σας.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος:  Έχετε χάσει την λογική σας, με αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Αυτό οφείλετε στην υποχωρητικότητα και την παθητικότητα που έχετε δείξει τόσο καιρό.

 

Λέων:  Οι μέρες από σήμερα και μετά έχουν κάτι μαγικό, που θα διώξει κάθε μελαγχολία και πίεση από την ψυχή σας. Ασχοληθείτε σήμερα λίγο παραπάνω με την εξωτερική σας εμφάνιση….χρειάζεται!

 

Σκορπιός: Χρειάζεται να βάλετε όρους και όρια στις δράσεις τρίτων ανθρώπων που ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε.

 

Υδροχόος: Η πίστη ότι θα τα καταφέρετε είναι ισχυρή και εν τέλη, θα καταφέρετε να ισχυροποιήσετε τα συναισθήματα του ταιριού σας, προς το πρόσωπο σας.