ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σάββατο 10.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σάββατο 10.10

 

Η Κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Γρήγορες και θετικές εξελίξεις,  μυστικά και αλήθειες  στην επιφάνεια, αισθηματική εξομολόγηση, ξαφνικό και μακρινό ταξίδι.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Αισθάνεστε ότι κάποιος – κάτι  σας έχει κόψει τα φτερά. Αν η σχέση την οποία έχετε δεν σας εκφράζει πια ή τόσοόσο θα θέλατε … τότε καλύτερα απομακρυνθείτε. Κάτι  καλύτερο σας περιμένει πιο κάτω.

 

ζωδια – Καρκίνος: Η γενικότερη αντίληψη σας είναι περιορισμένη αυτές τις ημέρες για το τι πραγματικά συμβαίνει. Η επιθετική και  αδιάφορη συμπεριφορά του ερωτικού ταιριού σας… έχει ρίζες  που πρέπει να βρείτε.

 

ζωδια – Ζυγός: Απρόοπτες αλλαγές και εμπόδια  θα καθυστερήσουν τα σχέδια σας και αυτό πιθανόν να σας αγχώσει. Όλο αυτό όμως  είναι προσωρινό. Και από την επόμενη εβδομάδα, όλα καλυτερεύουν.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Η ζωηρότητα σας, πρωτοφανές σαν γεγονός, προς όλες τις κατευθύνσεις θα δημιουργήσει προβλήματα ζήλιας και γενικότερης ερωτικής εμπιστοσύνης. Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Σταθεροποιήστε την θέση σας καλύτερα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά του συντρόφου σας, μέσα από  περισσότερη ερωτική επικοινωνία και λιγότερες αντιθέσεις, που μόνο δυσκολεύουν τελικά.

 

ζωδια – Λέων: Πάθη και έρωτες και όχι μόνο, σας παρασύρουν μακριά από την κανονική σας σχέση ….που πιθανόν σε λίγο καιρό να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα… μέχρι και διάλυση!

 

ζωδια – Σκορπιός: Ο καλύτερος και μόνιμος τρόπος για να ηρεμήσετε είναι να μην ακούτε τα τρίτα – περιττά  σχόλια των γύρω σας, που πιθανόν να μην ξέρουν όλα όσα γνωρίζετε εσείς…!

 

ζωδια – Υδροχόος:  Επιτρέψτε και στην άλλη πλευρά να αναλάβει και αυτήν τη πρωτοβουλία για την αισθηματική σχέση σας. Μην τα φορτώνεστε όλα εσείς… πιθανόν να κουραστείτε.  Οι μέρες μέχρι τα τέλη  του ζωδιου… σας φέρνουν πολύ πιο κοντά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Βρείτε τον χρόνο να ξεκουραστείτε και να μιλήσετε για τα προγράμματα του Οκτωβρίου με τον σύντροφο σας, που έχει ήδη καταστρώσει από πλευράς του …πολλά και ευχάριστα

 

ζωδια – Παρθένος: Σαν γήινα ωδια κατά κύριο λόγο φοβάστε την απόρριψή. Αυτό σας κάνει και τις πιο πολλές φορές επιθετικούς και άδικους. Ακόμα και υπερβολικούς με τους ανθρώπους-ταίρια που σας έχουν στην ζωή τους.

 

ζωδια – Τοξότης: Θα πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ξεφύγετε από την ρουτίνα  – πλήξη που σας έχει βαρύνει και τους δύο σας. Οργανώστε τα προγράμματα σας έτσι ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο κοινό.

 

ζωδια – Ιχθύς: Μην ξεχνιέστε…και ο ερωτικός  σύντροφος σας έχει ανάγκη από μερική χρονική απομόνωση….που δεν σημαίνει υποχρεωτικά κάτι ύποπτό. Ίσως σε βάθος χρόνου να σας κάνει και καλό!