ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 29.08

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν  Σαββάτο 29.08

 

 

Η Κάρτα  του Σαββάτου  / 12. Η Κουκουβάγια   ( 07 Κάρο )

Γρήγοροι ρυθμοί, σωστές αποφάσεις, καινούργιες φιλίες, σκέψεις μονιμοποίησης καταστάσεων.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Αρπάξτε τις καλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην αναλώνεστε σε περιττές λεπτομέρειες και ζητήματα που ακουμπάνε στο παρελθόν.

 

ζωδια – Καρκίνος: Οι γόνιμες μέρες είναι μπροστά σας και αυτό είναι κάτι που ασπάζεται και το ταίρι σας που έχει την καλή διάθεση να δει, από τον Χειμώνα, το μεταξύ σας θέμα πιο σοβαρά.

 

ζωδια – Ζυγός: Νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να κοινωνικοποιηθείτε. Σε αυτό συμπεριλάβετε και τον άνθρωπο σας που ήδη δηλώνει ότι είναι παρατημένος και ξεχασμένος.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Υπάρχουν αρκετές και θετικές προοπτικές για όλα τα ζευγάρια των Αιγόκερων που αληθινά επιθυμούν να εξελίξουν την σχέση τους σε κάτι πιο μόνιμο.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Θα καταφέρετε αν πείσετε για την αλήθεια των λόγων σας. Οι μέρες είναι δύσκολες και εσείς επιβάλλετε να διατηρήσετε την ισορροπία σας αλλά την ψυχραιμία σας .

 

ζωδια – Λέων: Έχετε μείνει στατικοί και εγκλωβισμένοι σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σας. Πριν έρθει το Φθινόπωρο… κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.

 

ζωδια – Σκορπιός: Κρατήστε τις σωστές αποστάσεις από άτομα που σας προβληματίζουν και σας στεναχωρούν. Μην διστάσετε και να γίνετε δεικτικοί σε οτιδήποτε σας ενοχλεί.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Λάμπετε και αυτό φαίνεται σε πολύ κόσμο. Ωστόσο, μην καταναλωθείτε σε τρίτους πειρασμούς που τον τελευταίο καιρό σας πολιορκούν εντόνως.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

tarw-erwtoskopio