ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 05.09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Σαββάτο  05.09

 

ζωδια – Υδροχόος:  Σκεφτείτε σε βάθος και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει.. ..όσο σκληρές και να είναι. Η αέρινη φύση σας δεν σας επιτρέπει γενικότερα να ανέχεστε ιδιοτροπίες που ξεφεύγουν του μέτρου.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Επηρεάζεστε από τις γνώμες των τρίτων και αυτό σας βαραίνει προς την διάθεση σας προς το ταίρι σας. Συνήθως οι γνώμη των γνωστών – φιλών – γνωστών … καταστρέφουν σχέσεις.

 

ζωδια – Παρθένος: Είστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι προς την κατεύθυνση της δέσμευσης με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για να μιλήσετε και να αποφασίσετε για περαιτέρω επισημότητες.

 

ζωδια – Τοξότης: Αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις υπερβολές με τον άνθρωπο σας….και ιδίως για μικρά θέματα. Για τους ελεύθερους δεσμευτικές σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό τους για αυτό το Φθινόπωρο.

 

ζωδια – Ιχθύς: Δυσκολίες θα βρείτε στην δράση σας για να κατακτήσετε το άτομο που εδώ και καιρό κινείται στους χώρους σας. Οι μέρες είναι επίσης καλές για τα ζευγάρια …που μέσω διάλογου μπορούν να έρθουν πιο κοντά.