ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 03.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 03.10

 

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Σαββάτο 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Μεγάλο ταξίδι, καλή οικογενειακή κατάσταση, ευτυχία μέσα σε ζευγάρια.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Ποικίλα  συναισθήματα έχετε…. και αυτό έχει την άμεση πηγή του στην διάθεση σας. Μην δώσετε άλλες πια ευκαιρίες σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει.

 

ζωδια – Καρκίνος:  Μια ημέρα με άφθονο κέφι και ενθουσιασμό θα είναι η σημερινή, καθώς το συντροφικό σας ταίρι, έχει τη καλή διάθεση να σας παρασύρει σε ερωτικά – σεξουαλικά δρώμενα!

 

ζωδια – Ζυγός: Ενεργητικότητα και καλή ψυχολογία  θα έχετε… και αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη διάθεση για την εξέλιξη του ερωτικού σας δεσμού. Για τους χωρισμένους …πολλές και σχετικά σύντομα  οι πιθανότητες για διάλογο και  επανένωση.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Λογική και υποκειμενικό συναίσθημα συγκρούονται και σας καθυστερούν από τις οριστικές  αποφάσεις σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα πρέπει να κινηθούν σύντομα … αν θέλουν σοβαρή επανένωση

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Προβληματική συμπεριφορά θα δείτε από τον σύντροφο  σας που θα σας εκπλήξει…όχι ευχάριστα  Πολλές και οι εντάσεις – απομακρύνσεις που θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες.

 

ζωδια – Λέων: Δείτε την αληθινή  πλευρά των πραμάτων και μην κλείνετε τα μάτια… σε τυχόν  δυσκολίες που σας παρουσιάζονται, μέσα στη αισθηματική σχέση σας, ή από τον ίδιο τον άνθρωπο σας.

 

ζωδια – Σκορπιός: Κατάλληλες είναι αυτές οι ημέρες  έτσι ώστε  να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας…. για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι θα θελήσουν να πάνε και πάλι πίσω στο ακαθόριστο ακόμα παρελθόν τους.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Ημέρα απόλυτης σύγχυσης και αποδιοργάνωσης. Η ερωτική σας απογοήτευση δεν σας αφήνει να δείτε  καθαρά…. το μέλλον σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να ισορροπήσει και αργότερα παίρνετε τις αποφάσεις σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Είστε στην απόλυτη κορυφή των προτεραιοτήτων του ανθρώπου σας… και αυτό θα σας ανεβάσει την ερωτική διάθεση. Επίσης,  ευνοήστε και  στις ενδοοικογενειακές καταστάσεις για σοβαρούς και εποικοδομητικούς διάλογους.

 

ζωδια – Παρθένος: Θα σας δοθούν πολλές και καλές ευκαιρίες να διευρύνετε τις δραστηριότητες  σας, και μέσα από εκεί να διορθώσετε τα όποια   λάθη που έχουν γίνει και στην προσωπική σας ζωή.

 

ζωδια – Τοξότης: Έχετε πολλά εκκρεμή  θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε… και αυτό αφορά και την ψυχική σας ισορροπία. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας ταλαιπωρεί πια.

 

ζωδια – Ιχθύς: Η ψυχολογία σας πεσμένη  και υποτονική   και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε αδικηθεί πάλι, από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Υπομονή… θα σας δοθεί η ευκαιρία για διόρθωση προσεχώς.