Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββάτο 18.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Σαββάτο  18.07

 

 

Η Κάρτα  του Σαββάτου  / 01 Ο Καβαλάρης  ( 09 Κούπα )

Νεότερα, γρήγορη πρόοδος, νέος έρωτας, εξωτερικό, ταξίδι- διακοπές,  επανασύνδεση με ευκολία.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Δεν έχετε ακόμα πάρει τις οριστικές σας αποφάσεις για την συνέχιση του δεσμού σας η μη… και ακόμα δεν έχετε ούτε καν συζητήσει με το ταίρι σας. Αυτό θα έχει περαιτέρω καθυστερήσεις λόγων τρίτων παρεμβάσεων.

 

Καρκίνος: Υπάρχει κινητικότητα από άτομα του παρελθόντος σας. Πιθανόν να υπάρχει ακόμη ανάγκη για εξηγήσεις. Οι ελεύθεροι θα έχουν πλησίασμα από νέο κόσμο.

 

Ζυγός: Κυριαρχεί ένα κλίμα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας μέσα στην σχέση σας και αυτό πιθανόν να προβληματίζει έντονα το ταίρι σας, που οι σκέψεις του δεν είναι μακριά από τον χωρισμό.

 

Αιγόκερως: Θέματα που συσχετίζονται με δεσμεύσεις – γάμους και συγκατοικήσεις θα κληθείτε να διαχειριστείτε μέσα στο επόμενο 2ήμερο. Αν σας ενδιαφέρει όμως… ενεργοποιηθείτε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Υπερβολική ένταση θα υπάρξει μέσα στα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση. Οι συναντήσεις από κοντά για ξεκαθαρίσματα είναι η μόνη και η σωστή λύση.

 

Λέων: Με την λογική που σας διακατέχει όλα μπορούν να λυθούν. Ο κλήρος του ισορροπιστή έχει πέσει σε εσάς. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τάση απομόνωσης από το κοινωνικό τους σύνολο.

 

Σκορπιός: Θα καταφέρετε να αναθερμάνετε την σχέση σας, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τις εντάσεις και τους συνεχείς χωρισμούς. Αφήστε λίγο χρόνο και μετά ξαναπροσπαθήστε.

 

Υδροχόος:  Οι δυναμικές λύσεις που προτείνετε δεν θα βρουν εύκολα  τον στόχο τους. Από εβδομάδας οι μέρες είναι καλύτερες για συναισθηματικό διάλογο και επεξηγήσεις προς το ταίρι σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι:  Έχετε ξεφύγει από τα λογικά σας όρια. Οι απομακρύνσεις και οι επιθετική σας συμπεριφορά δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα. Δοκιμάστε μέσω του διπλωματικού διάλογου.

 

Παρθένος: Θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις για αυτούς που ψάχνουν να βρουν κάτι ανανεωτικό στην ερωτική τους ζωή. Απομακρυνθείτε όμως πρώτα από τις μνήμες του παρελθόντος.

 

Τοξότης: Ημέρα γεμάτη ζωτικότητα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Τα ζευγάρια θα καταφέρουν να ξεκλέψουν ώρα για να αναθερμάνουν την συναισθηματική τους κατάσταση.

 

Ιχθύς: Έχετε να διεκπεραιώσετε άπειρες εκκρεμότητες με το πρόσφατο παρελθόν σας. Οι νέες γνωριμίες είναι μπροστά σας και σας καλούν αν τις κυνηγήσετε άμεσα.