ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τετάρτη 02 / 09

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν  –  Τετάρτη  02 / 09

 

 

Η Κάρτα  της Τετάρτης  /  06. Τα Σύννεφα  (  Βαλές σπαθί  )

Απομάκρυνση σοβαρών προβλημάτων, υπόγειες σκέψεις, κρυφά πλεονεκτήματα, ανολοκλήρωτος Έρωτας.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Μην επιμένετε πάνω στα λάθη σας. Έχετε κακή ψυχολογία…και αυτό φαίνεται στον σύντροφο σας. Μιλήστε περισσότερο. Οι ελεύθεροι θα έχουν νέες προτάσεις από νέο κόσμο…που θέλει να έρθει πιο κοντά τους.

 

ζωδια – Καρκίνος: Οι δυνατότητες σας περιορίζονται, αν είστε και συμπορεύεστε με λάθος πρόσωπο. Οι Κριοί που είναι ακόμα ελεύθεροι, ίσως δεχτούν πρόκληση από το παρελθόν τους.

 

ζωδια – Ζυγός: Μην λετε πολλά και υπερβολικά, ιδίως για το άτυχο – στενάχωρο παρελθόν σας, σε ανθρώπους που μόλις  τώρα σας γνώρισαν και επιθυμούν κάτι περισσότερο από εσάς.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Οι προσπάθειες σας θα πιάσουν τόπο. Ξεκινήστε τις συναισθηματικές επικοινωνίες που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των αρνητικών διαθέσεων.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

taro-oroskopio-54

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Πιθανολογείτε… δεν ξέρετε σίγουρα. Ο νέος κόσμος που έχει ήδη εισβάλει στην καθημερινότητα σας, δεν έχει μόνο ερωτικές διαθέσεις. Προσοχή…θα εκτεθείτε!

 

ζωδια – Λέων: Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο πρόσωπο επιθυμείτε να είναι μόνιμα στη ερωτική σας ζωή… τότε καλύτερα απομονωθείτε για να σκεφτείτε εν ηρεμία. Ο τρέχον  είναι ο καλύτερος για ανακοινώσεις.

 

ζωδια – Σκορπιός: Η διάθεση σας είναι στο ζενίθ… αλλά θα πρέπει να κρατάτε και τις ισορροπίες σας. Όσοι έχουν διπλή – κρυφή ζωή ας κάνουν το βήμα προς την σωστή επιλογή.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Μην θέτε τόσο στενά χρονικά όρια για να λάβετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε από το ταίρι σας. Η πίεση δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Οι διαφορές που έχουν προκύψει, και χωρίς ιδιαίτερο λόγο με τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν από αύριο – μεθαύριο να υποχωρούν… χωρίς ευτυχώς να αφήσουν πικρές σκέψεις.

 

ζωδια – Παρθένος: Μια διασπορά σκέψεων και δράσεων σας διακατέχει εδώ και καιρό… και μόνο σας καθυστερεί. Αν θέλετε κάτι να μάθετε… ρωτήστε ευθέως τον άνθρωπο σας και μην φοβάστε τις απαντήσεις.

 

ζωδια – Τοξότης: Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας. Οι σκέψεις – λόγια των τρίτων για τον ερωτικό δεσμό σας… πιθανόν να τον έχουν επηρεάσει αρνητικά.

 

ζωδια – Ιχθύς: Δοκιμασίες περνάτε… αλλά τελικά θα βγείτε κερδισμένοι. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε για λίγο και να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας.