ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τετάρτη 14.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τετάρτη 14.10

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 36. Σταυρός  (06  Σπαθί)

Μεγάλη ερωτική επιτυχία,  ισχυρός – πλούσιος  άντρας, θετική εξέλιξη επιχείρησης.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Οι διεξοδικές συζητήσεις που θα γίνουν με μια παλιά σας αγάπη… το πιθανότατα  να μην καταλήξουν πουθενά. Οι αναμνήσεις και των 2 σας  δεν είναι καλές!

 

ζωδια – Καρκίνος: Δεν διαφαίνονται θετικές προοπτικές για να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο που έχετε λογοφέρει σε παλαιότερο χρόνο. Οι διάθεση και των δύο σας έχει γίνει προβληματική. Για τους ελεύθερους, πολλά τα τυχερά από νέες επαφές.

 

ζωδια – Ζυγός: Αποτυχία και στάση θα υπάρξει στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον άνθρωπο που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην καθημερινότητα σας. Δεν είστε και οι πιο εύπλαστοι σαν άνθρωποι …. με αποτέλεσμα να μην ευοδωθούν οι δράσεις σας.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Ουδέν πρόβλημα και καθυστερήσεις δεν θα αντιμετωπίσετε το προσεχές διάστημα…. και στις τελικές επιδιώξεις, για περαιτέρω δεσμευτικές κινήσεις με το ταίρι σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Η ψυχολογία  σας είναι σε υψηλά επίπεδα….και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στον άνθρωπο σας. Αυτοί που ταξιδεύουν, θα έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

ζωδια – Λέων:  Στο μυαλό σας υπάρχει μόνο ο χωρισμός. Δεν επιθυμείτε να δώσετε περαιτέρω περιθώρια χρόνου – πιστώσεις,  σε άτομα που σας έχουν προδώσει στο πρόσφατο παρελθόν.

 

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε δοκιμαστεί πάρα πολύ….. και αυτό σας έχει κάνει αρκετά εσωστρεφείς  με τους πάντες. Υπάρχει όμως και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα… που θα μπορέσει να σας ξεκλειδώσει!

 

ζωδια – Υδροχόος:  Αισθάνεστε πάλι μόνοι χωρίς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Έχετε κάνει λάθη, που καλείστε να διορθώσετε άμεσα με  πρακτικές σας πρωτοβουλίες….αν επιθυμείτε

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τις προσεχείς ημέρες …θα είναι και οι τελικές. Ανακοινώστε τες και περιμένετε τις όποιες αντιδράσεις από την αντίθετη  πλευρά…!

 

ζωδια – Παρθένος: Δεν ξέρετε απλά  κάνετε υποθέσεις που δεν είναι βασισμένες πάνω σε αληθινά δεδομένα… και πάλι θα βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα ρωτήστε τον σύντροφο σας.

 

ζωδια – Τοξότης: Δηλώστε τις καλές προθέσεις σας και το τι θα θέλατε να κάνετε. Το ταίρι σας είναι ήδη ενθουσιασμένο  που πλέον έχετε καταφέρει να κάνετε μαζί πολλά πράματα…!

 

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε κάνει σοβαρά λάθη…και αυτό έχει αντίκρισμα και στην καθημερινή σας  ερωτική ζωή. Το ταίρι σα,  που τα έχει επωμιστεί όλα αυτά τον τελευταίο καιρό, σκέφτεται την οριστική διάλυση του δεσμού σας.