Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τεταρη 06/05

Lenormard

Μάθε το ερωτικό σου μέλλον  –  Καρτες λενορμαν    Τετάρτη 06.05

χαρτομαντεια για ερωτευμενους

 

Η Κάρτα  της Τετάρτης  /  22. Οι Δρόμοι  ( Ντάμα καρό )

 

Ερωτικά διλήμματα, γυναίκα με δόλο, 2 επιλογές, ασάφεια, αλήθειες και ψέματα, αμφι-σεξουαλικότητα,  παράλληλες ζωές

zodia-taro-45

 

 

ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

Κριός:  Η διάθεση σας είναι χάλια! Η επήρεια της Πανσελήνου είναι ακόμα επάνω σας και σας ταλαιπωρεί. Απομακρυνθείτε από σοβαρούς διάλογους…δεν θα υπάρξει θετική ανταπόκριση…τουλάχιστον όχι για σήμερα

 

Καρκίνος: Λόγια, δράσεις, κόσμος, κινητικότητα έχει η Τετάρτη, καθώς πολλές συναισθηματικές σας εκκρεμότητες, παρελθόντος και παρόντος βγαίνουν  στην επιφάνεια να ζητούν λύσεις.

 

Ζυγός: Δυνατότητα επανασύνδεσης με οτιδήποτε είναι ξεχασμένο και αφηρημένο στο παρελθόν. Πολλοί οι διάλογοι που θα γίνουν και  θα ανοίξουν δρόμοι για θετικές εξελίξεις.

 

Αιγόκερως: Όλες οι προοπτικές είναι  με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για δράσεις και λόγια που θα σας δώσουν απαντήσεις για λάθη του παρελθόντος.

 

 

 

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι: Οι μέρες και οι νύχτες είναι δικές σας, καθώς υποστηρίζεστε από το σύμπαν. Χωρισμένοι, ελεύθεροι και δεσμευμένοι θα δουν την προσωπική τους ζωή να αποκτάει ουσία και νόημα.

 

Παρθένος: Μια εκκρεμότητα θα σας συναντήσει σήμερα, και θα σας εκπλήξει. Άτομο από το ξεχασμένο παρελθόν … θα ζητήσει ευκαιρίες ζωής. Σκεφτείτε το… χωρίς καμία βιασύνη!

 

Τοξότης: Θα δυσκολευτείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα. Πολλά αυτά που σας έχουν προταθεί….και εσείς ακόμα δεν έχετε αποφασίσει, πότε και  τι θα ακολουθήσετε.

 

Ιχθύς:  Βελτιώνονται συναισθηματικά και υλικά θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και εβδομάδες. Η τύχη είναι με το μέρος σας, και εσείς σε άριστη ψυχολογική διάθεση.