ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 13.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Τρίτη 13.10

 

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 02. Τα Σπαθιά  (06 Καρό)

Ερωτική – σεξουαλική τύχη,  φρέσκια  γνωριμία, καλές ειδήσεις  από μακριά –εξωτερικό, γρήγορη επιτυχία σε επανασύνδεση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Διώξτε την επιθετική  ενέργεια από την καθημερινότητα σας και μοιραστείτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες που ακολουθούν θα δώσουν πολλές ευκαιρίες για αποκατάσταση των όποιων παρεξηγήσεων.

 

ζωδια – Καρκίνος: Προφανώς έχετε κάνει λάθος στις προσωπικές σας εκτιμήσεις. Καλύτερα μιλήστε ειλικρινά για όλα αυτά που σας πιέζουν και πάρτε τις αποφάσεις σας εντός του μήνα.

 

ζωδια – Ζυγός: Δυσκολίες θα βρείτε στην δράση σας για να κατακτήσετε το άτομο που εδώ και καιρό κινείται στους χώρους σας. Οι 2-3 μέρες μπροστά είναι επίσης καλές για τα ζευγάρια …που μέσω διάλογου μπορούν να έρθουν πολύ πιο κοντά.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Ότι έχετε να πείτε… δηλώστε το τις προσεχείς ημέρες στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αναμείνατε και τις δικές τους δράσεις. Η καθυστερήσεις δεν λειτουργούν πια υπέρ σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

taro-oroskopio-54

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Στασιμότητα υπάρχει αυτήν την εποχή στην καθημερινότητα σας. Οι μέρες που ακολουθούν.. θα σας φέρουν μπροστά σε νέο κόσμο που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες.

 

ζωδια – Λέων: Πολλά τα προβλήματα και οι αντιθέσεις που έχουν ανακύψει τις τελευταίες ημέρες στην ερωτική σας ζωή. Αν τελικά πιστεύετε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας δεν αξίζει την προσοχή σας… τότε απομακρυνθείτε γρήγορα.
ζωδια – Σκορπιός: Δώστε πολλές ευκαιρίες στον εαυτό σας, και άπλετο χρόνο προκειμένου να δείτε από όλες τις πλευρές ζητήματα που ακουμπάνε τον χωρισμό.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Μεταβλητό το κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Οι σκέψεις  οδεύουν προς χωρισμό παρά για αναμόρφωση και εξέλιξη. Για όσους έχουν σχέση με άτομο μεγαλύτερο τους αρκετά, θα έρθουν πιο κοντά ερωτικά.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Σκεφτείτε σε βάθος και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει.. ..όσο σκληρές και να είναι. Η δύσκολη φύση σας δεν σας επιτρέπει γενικότερα να ανέχεστε ιδιοτροπίες που ξεφεύγουν του μέτρου σας.

 

ζωδια – Παρθένος: Κάποιος δικός σας άνθρωπος, θα χρειαστεί την βοήθεια σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά. Για όσους έχουν χωρίσει του τελευταίους μήνες  θα δοθούν οι ευκαιρίες, τις προσεχείς ημέρες για σοβαρές και αληθινές συζητήσεις.

 

ζωδια – Τοξότης: Σε δύσκολη θέση θα βρεθείτε αν συνεχίσετε να κρατάτε πολλαπλές καταστάσεις στην συναισθηματική σας ζωή. ‘Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο’. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, άρα πάρτε τις αποφάσεις σας.

 

ζωδια – Ιχθύς: Αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις υπερβολές με τον άνθρωπο σας….και ιδίως για μικρά θέματα. Για τους ελεύθερους… δεσμευτικές σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό τους.