ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.01 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.01 Παρασκευή

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 26. Το Βιβλίο ( Δέκα καρό )
Ερωτικά ένοχα μυστικά, λάθη του παρελθόντος, ιδιαίτερη γυναικεία προσωπικότητα, καταπιεσμένη αγάπη άντρα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι μέρες είναι κατάλληλες για να συζητηθούν πολλές συναισθηματικές εκκρεμότητες όχι μόνο με τον παρόν σας. Οτιδήποτε εμφανιστεί θα πρέπει… να είστε σε θέση να το χειριστείτε.

ζωδια – Καρκίνος: Προσπαθήστε πια να μην εμπλέκεστε σε κουβέντες που δεν σας οδηγούν σύντομα κάπου. Αφήστε και τον σύντροφο σας όταν είναι έτοιμος, να κάνει πράματα για την σχέση σας.

ζωδια – Ζυγός: Διευρύνετε τον κύκλο των γενικότερων γνωριμιών σας, εσείς οι ελεύθεροι και θα δείτε πολύ νέο κόσμο να σας πλησιάζει. Όσοι έχουν ήδη βρει κάτι ενδιαφέρον, ας κάνουν μια καλύτερη προσπάθεια να το κρατήσουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Ακατάλληλες ημέρες για να συζητηθούν και να οριστικοποιηθούν σοβαρά θέματα μέσα σε ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί ή έχουν αποστασιοποιηθεί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχει ανέβει κατακόρυφα ο εγωισμός σας και αυτό σας έχει απομακρύνει από τον σύντροφο σας. Οι μέρες που ακολουθούν να σας δώσουν απαντήσεις,

ζωδια – Λέων: Τακτοποιήστε άμεσα οικογενειακά και ερωτικά θέματα. Όσοι έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, θα έχουν ειδήσεις που θα τους αναστατώσουν ευχάριστα.

ζωδια – Σκορπιός: Τα μεγαλόπνοα σχέδια σας είναι βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Συζητήστε περισσότερο και εντάξτε σε όλα αυτά το ταίρι σας…θα βοηθήσει πολύ στο μεταξύ σας δέσιμο.

ζωδια – Υδροχόος: Μοιράζεστε σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις – κοινωνικά- επαγγελματικά -, και έχετε αφήσει τα προσωπικά σας στην τελευταία προτεραιότητα. Διορθώστε το.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δυσαρέσκεια και γκρίνια θα εισπράξετε τις επόμενες ημέρες από τον άνθρωπο σας… καθώς η μεταξύ σας θέρμη έχει πλέον χαθεί. Κάντε αυτό που χρειάζεται να αναθερμάνετε το κλίμα.

ζωδια – Παρθένος: Αντιμετωπίστε άκρως ρεαλιστικά τις καταστάσεις και μην πιέσετε χρονικά. Ο άνθρωπο σας είναι σε βαθιές σκέψεις να σας αποκαλύψει σχέδια του για το κοινό σας μέλλον.

ζωδια – Τοξότης: Καθυστερήσεις θα έχετε μέσα στις επόμενες ημέρες στα σχέδια που έχετε οργανώσει για την σχέση σας. Αποφύγετε να πιέσετε και δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές.

ζωδια – Ιχθύς: Σταθεροποιούνται όλες οι σχέσεις και σε όλα τα επίπεδα, Αυτοί που έχουν χωρίσει θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή, για την επανένωση με το πρώην ταίρι τους.

ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!