ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.02 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.02 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 09 Τα Άνθη ( Ντάμα Μπαστούνι )

Ενθουσιώδης έρωτας, ελκυστική γυναίκα, κουβέντες έρωτα, επανασύνδεση μετά από μεγάλο διάστημα, αρρωστημένη ζήλια.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τα ‘μηνύματα’ που στέλνετε στο πρόσωπο, που σας ενδιαφέρει είναι λάθος…. ή έστω ο τρόπος που τα μεταδίδεται είναι παρεξηγημένος. Διορθώστε το.

ζωδια – Καρκίνος: Ιδανική η μέρα για ομιλίες προς όλες τις κατευθύνσεις. Η σχέση με το άτομο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τον τελευταίο θα καλυτερέψει πολύ….και αυτό σας χαροποιεί.

ζωδια – Ζυγός: Σας έχει στοιχίσει υπερβολικά η ερωτική απομάκρυνση που βιώνετε, και αυτό σας έχει απομονώσει από τα τρίτα περιβάλλοντα και τους οικείους σας ανθρώπους.

ζωδια – Αιγόκερως: Σας κατηγορούν ότι έχετε φύγει από τα επιτρεπτά όρια του λόγου και των δράσεων. Η ζήλια που σας διακατέχει, σας έχει κάνει να χάσει την ισορροπία σας.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ερωτικά σχέδια ευνοεί η σημερινή και η αυριανή ημέρα, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους, για βαθύτερες και πιο μεστές κουβέντες με τον σύντροφο σας.

ζωδια – Λέων: Έχετε χάσει πάρα πολύ χρόνο και αυτό οφείλετε στον μόνιμο αποπροσανατολισμό σας από τρίτους ‘ πειρασμούς’. Οι ελεύθεροι, θα έχουν κινητικότητα μέσα στον φιλικό τους κύκλο.

ζωδια – Σκορπιός: Πάσχει ο λόγος σας και η έκφραση των συναισθημάτων προς τον άνθρωπο σας…και αυτό σας έχει απομακρύνει από τον κοινό σας στόχο.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες για να κρατήσετε το αδικημένο ταίρι σας. Αφήστε τις υπερβολές και προχωρήστε σε βαθιές τομές, μέσω διαλόγου με τον άνθρωπο σας.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα πρέπει να κινηθείτε πολύ πιο δυναμικά και άμεσα αν πραγματικά επιθυμείτε να σταθεροποιήσετε, το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Παρθένος: Ερωτικά σχέδια ευνοεί η σημερινή και η αυριανή ημέρα που θα σας ανοίξουν τους δρόμους, για βαθύτερες και πιο μεστές κουβέντες, με τον σύντροφο σας.

ζωδια – Τοξότης: Πολλά τα θέματα που πρέπει να τακτοποιήστε εντός των επομένων ημερών. Σε αυτήν την προσπάθεια σας, αφήστε την υποκειμενική γνώμη των τρίτων εκτός.

ζωδια – Ιχθύς: Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και μετά πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις, για το μέλλον της σχέσης σας. Οι ξεκάθαρες κουβέντες, που θέλετε να κάνετε θα πρέπει να υποστηρίζονται και από αποδείξεις.