ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.02 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.02 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 04 Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )
Καλό Μήνα!

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διάθεσης για δέσμευση
2) Πρόταση γάμου
3) Νέες Συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε στα καλύτερα σας. Μια καλή ψυχολογία που θα σας βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις, αλλά και διαδικασία για να ισορροπήσετε την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Καρκίνος: Τα βάρη του παρελθόντος, είναι ακόμη πάνω σας. Ίσως να έχει πλέον έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να τα ξεπεράσετε.

ζωδια – Ζυγός: Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεχτικοί, σε όλα αυτά που θα ακούσετε αλλά και θα σας υποσχεθούν. Ίσως να υπάρχει και μια δόση υπερβολής.

ζωδια – Αιγόκερως: Το σύμπαν σας, δίνει μια σειρά από άμεσες ευκαιρίες, για να λύσετε όλα αυτά τα πρακτικά προβλήματα που σας έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα ήταν σοφό, να κρατήσετε του γνωστούς και τους φίλους σας, μακριά από τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Τα κουτσομπολιά δεν σας βοηθούν.

ζωδια – Λέων: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει την ανάγκη για να σας μιλήσει για κάποια μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα, που το απασχολούν αυτόν τον καιρό στο μεταξύ σας.

ζωδια – Σκορπιός: Για να φτάσετε σε μια πιο άνετη και ισορροπημένη ζωή, πρώτα θα πρέπει να λύσετε τα οικονομικά σας ζητήματα, και μετά να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας.

ζωδια – Υδροχόος: Οι πιθανότητες μέσα στις ερχόμενες ημέρες, να έχετε μια ξαφνική πρόταση γάμου, από κάποιο πρώην ταίρι, είναι πολλές .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σκέψεις σας, είναι γύρω από λύσεις, που πρέπει να βρείτε, για να δημιουργήσετε και πάλι τις γέφυρες των επικοινωνιών με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Παρθένος: Κάποιος προσπαθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, να σας μιλήσει και να σας εκφράσει την ερωτική του διάθεση. Δώστε μια ευκαιρία.

ζωδια – Τοξότης: Οι δράσεις σας δεν σας οδηγούν πουθενά. Είτε αλλάξτε το μονοπάτι, είτε κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε ανάμεσα, σε πολλές επιλογές και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε και πάλι ζωντανοί και μέσα στον παιχνίδι της αγάπης.