ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.10 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.10 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 06. Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Μπλεγμένα λόγια
2) Αλλαγές σε σχέδια
3) Ξαφνικό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η ερωτική σας γενναιοδωρία, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, μέτρο. Περιορίστε το. Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι για εσάς.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς θα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα, με την σχέση σας, η οποία έχει αρχίσει και χάνει τις ισορροπίες της. Ίσως σε αυτό να φταίει και το παρελθόν σας.

ζωδια – Ζυγός: Θα έχετε καλά νέα, από μια οικονομική – εργασιακή σας κατάσταση, κάτι που λοιπόν θα ξεκλειδώσει καταστάσεις, που σας καθυστερούσαν μέχρι τώρα.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα όσα έχετε πει και υποσχεθεί … στην άλλη πλευρά της σχέσης, πρέπει μέσα στον τρέχοντα μήνα του Οκτωβρίου, να τα βάλετε σε εφαρμογή.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά και ενδιαφέρονται φλερτ και νέες επαφές θα βγούν στον δρόμο σας, και θα σας ζητήσουν, το προσωπικό / ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ζωδια – Λέων: Σε αυτήν την εποχή, ότι και να πείτε θα είναι λάθος. Αφήστε αυτά που έγιναν, και σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για εσάς και την καρδιά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Μην παίζετε με την ερωτική διάθεση κάποιων, που σας έχουν δείξει την καλή τους πρόθεση. Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά τότε απομακρυνθείτε.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα όσα έχουν ειπωθεί, τα άσχημα λόγια, μεταξύ εσάς, και του ανθρώπου σας, δεν θα έχουν κάποιο αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μάλλον θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, και να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, τι και ποιος είναι αυτός που θέλετε να έχετε δίπλα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Παρθένος: Το ότι αυτήν την εποχή είστε ακόμη μόνοι σας, δεν είναι λόγος για να κάνετε εκπτώσεις στις επιλογές και στους λόγους σας.

ζωδια -Τοξότης: Μια καλή και ενδιαφέρουσα ημέρα, που θα δείτε από τη μεριά του ανθρώπου σας, παραπάνω λόγια και προτάσεις που θα σας δελεάσουν.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε χαθεί από τους φίλους σας. Αυτό είναι κάτι που μυρίζει ερωτική μελαγχολία. Μην το κάνετε. Αλλάξτε την διάθεση σας άμεσα.