ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.12 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.12 Τρίτη

Καλό Μήνα!

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Τρίτης / 07. Το Φίδι  (Ντάμα Σπαθί)

Τρίτο πρόσωπο, ερωτική απραξία, άσχημες καταστάσεις, συνεχόμενα ψέματα.

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

 

ζωδια – Κριός:  Η κρίση σας είναι θολή και αυτό σας κάνει να μιλάτε περισσότερο και να σκέφτεστε λιγότερο. Οι μέρες του Δεκεμβρίου είναι δύσκολες για όλα τα Κριάρια.

 

ζωδια – Καρκίνος: Η όξυνση της διαίσθησης σας είναι το μοναδικό σας όπλο, για να ξεκαθαρίσετε το σκοτεινό τοπίο της ερωτικής σας ζωής. Επίσης…μιλήστε!

 

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις σας δεν έχουν ξεφύγει ακόμα από το παρελθόν και αυτό ίσως σας κρατά αιχμάλωτους εκεί. Δώστε μια περισσή προτεραιότητα στον εαυτό σας   για κάτι διαφορετικό.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Μετά την απογοήτευση,  έρχεται πάντα η αναζωογόνηση και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει αρχίσει και συντελείται στην ερωτική σας καθημερινότητα  Πολύς και ο καινούργιος  κόσμος που θα έρθει στην ζωή σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Με την αληθινή επικοινωνία μόνο, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος σας…που ακόμα τα βρίσκετε στο τώρα  σας… και αυτό σίγουρα δημιουργεί μεγάλη αβεβαιότητα στο ταίρι σας.

 

ζωδια – Λέων: Οι επαφές  που θα έχετε με νέο κόσμο, θα σας ανεβάσουν την ερωτική διάθεση, και θα σας πάρουν την εμονική σκέψη από άσχημες εμπειρίες, και λοιπές ρωτικές απογοητεύσεις.

 

ζωδια – Σκορπιός: Η ανεξάντλητη  υπομονή που έχετε σαν ζωδιο θα σας δικαιώσει τελικά. Το άτομο που είχε απομακρυνθεί από εσάς, θα προχωρήσει  σύντομα σε επικοινωνιακές διπλωματικές κινήσεις για να έρθετε κοντά.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Έχετε κατά αποκλειστικότητα  το ερωτικό ενδιαφέρον μιας νέας γνωριμίας, που ακόμα όμως δεν έχει ‘πέσει στα χέρια’ σας. Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, όλα συνηγορούν στην απόλυτη επιτυχία σας.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Απότομες  και ευχάριστες αλλαγές θα προκύψουν το προσεχές χρονικό διάστημα, στην ερωτική σας ζωή. Αυτοί που είναι σε σχέση …θα έχουν προτάσεις για κάτι περισσότερο!

 

ζωδια – Παρθένος: Τα ερωτικά σας ζητήματα μπαίνουν σταδιακά, σε μια νέα ρότα που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο βέβαιοι για την σχέση σας. Η καλή επικοινωνία είναι το  κλειδί της επιτυχίας.

 

ζωδια – Τοξότης: Ανακούφιση και θετική σκέψη θα χρειαστεί να έχετε  από τον γυρισμό, του ανθρώπου  σας που τον τελευταίο καιρό είχε ΄χαθεί’. Μιλήστε και βρείτε τις αποδεκτές  λύσεις.

 

ζωδια – Ιχθύς: Κλίμα χαράς  και δημιουργικότητας θα υπάρξει σε όλα τα ζευγάρια, που έχουν χαλάσει τις επικοινωνίες τους  το τελευταίο διάστημα…και λόγω τρίτων ‘προσώπων’!